ALEKSANDRA UHAPSILI JER JE NAVODNO ISKASAPIO DRUGA! Telo pronašli u delovima, sada je usledio obrt

Autor:

Svet

17.11.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Grajfsvaldu, malom mestu u Nemačkoj, dogodio se stravičan zločin koji je potresao lokalnu zajednicu.

ALEKSANDRA UHAPSILI JER JE NAVODNO ISKASAPIO DRUGA! Telo pronašli u delovima, sada je usledio obrt

Foto: Društvene mreže

 Nakon što je policija dobila dojavu o sumnjivom nestanku muškarca, upala je u stan Aleksandra B. i zatekla jeziv prizor – delove tela iskasapljene osobe. Istragom je utvrđeno da je reč o Reneu, muškarcu koji je u tom stanu preminuo od povreda zadobijenih u tuči.

Aleksandar i Rene su bili dugogodišnji prijatelji i često su se družili. Kobne večeri, nakon što su popili nekoliko čašica više, došlo je do svađe između njih dvojice. U jednom trenutku, sukob je eskalirao i počela je tuča, u kojoj je Aleksandar naneo smrtonosne povrede svom prijatelju. U panici, umesto da pozove pomoć, Aleksandar je odlučio da se reši Reneovog tela kako ne bi bio osumnjičen za ubistvo.

U pomoć mu je stigao njegov prijatelj Niko, koji je nedavno izašao iz zatvora. On je, zajedno sa Aleksandrom, isekao telo na delove kako bi se lakše otarasili dokaza. Međutim, slučaj je otkriven kada su dvojica prijatelja poslali poruku drugim prijateljima, tražeći im pomoć u prevozu tela. Na sreću, ovi mladići su odlučili da odmah prijave zločin policiji.

Foto: Društvene mreže

Ubijeni Rene

 


Policija je upala u stan i zatekla jeziv prizor. Telo je bilo toliko osakaćeno da je i njima, koji su navikli na užasne scene, bilo teško da ga gledaju. Aleksandar i Niko su odmah uhapšeni, a istragom je utvrđeno da je Rene preminuo od povreda zadobijenih u tuči sa Aleksandrom. Umesto optužbe za ubistvo, Aleksandar će se sada teretiti za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom, dok će Niko odgovarati za skrnavljenje tela preminule osobe i ometanje pravde.

Ovaj stravičan zločin je potresao lokalnu zajednicu i ostavio mnoge u šoku. Niko ne može da shvati kako su dva dugogodišnja prijatelja mogla da se nađu u ovakvoj situaciji. Još uvek se ne zna šta je tačno bilo povod za svađu i tuču, ali je jasno da je došlo do fatalnih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading