PREMINULA BEBA INDI: Sud naložio da MORA DA UMRE! Roditelji i narod u suzama

Autor:

Svet

13.11.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt ove bebe direktno je povezana sa odlukom britanskog suda koji je naložio da dete bukvalno mora da umre usled neizlečivog genetskog mitohondrijalnog stanja

PREMINULA BEBA INDI: Sud naložio da MORA DA UMRE! Roditelji i narod u suzama

Foto: go fund me printscreen

Beba Indi Gregori koju je ceo svet upoznao prethodnih dana dok su se njeni roditelji borili da je ne isključe sa aparata za disanje, ipak je preminula.

Smrt ove bebe direktno je povezana sa odlukom britanskog suda koji je naložio da dete bukvalno mora da umre usled neizlečivog genetskog mitohondrijalnog stanja.

Slučaj bebe Indi došao je do Višeg i Apelacionog suda u Velikoj Britaniji. Nakon što je sud odlučio da dete ne treba više da živi, u priču se umešala Vlada Italije na čelu sa premijerkom Đorđom Meloni.

Dali su joj momentalno italijansko državljanstvo kako bi Indi doveli u Italiju na dalje lečenje. Nažalost, u petak je taj pokušaj propao, a njenim roditeljima Dinu i Kler je rečeno da će biti isključena sa aparata.

Indi je prebačena iz Kraljičinog medicinskog centra u Notingemu u bolnicu gde je umrla u ranim jutarnjim satima u ponedeljak.

Smrt bebe Indi potresla je kako Italijane tako i Britance koji su redom na društvenim mrežama osuđivali sudsku odluku i Vladu Velike Britanije što nije bolje reagovala na slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading