GURAO IM POLNI ORGAN U USTA DOK SU BILE OŠAMUĆENE: Objavljeni šokantni snimci iz bolnice, ANESTEZIOLOG ZLOSTAVLJAO TRUDNICE!

Autor:

Svet

07.11.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplašene da bi to opet moglo da se dogodi, sestre su postavile kameru i zabeležile događaj koji je odmah alarmirao policiju

GURAO IM POLNI ORGAN U USTA DOK SU BILE OŠAMUĆENE: Objavljeni šokantni snimci iz bolnice, ANESTEZIOLOG ZLOSTAVLJAO TRUDNICE!

Foto: facebook/nursesjobsandopportunities

Anesteziolog iz Brazila Đovani Kvintela Bezera (32) optužen je da je tokom 2022. godine na operacionom stolu silovao više trudnica.

Kvintera je na sudu pokušao da se brani rečima da su sve bile izmišljotine žena, ali kada su objavljeni snimci na kojima se vidi kako im redom gura polni organ u usta dok su bile pod anestezijom pocrveneo je i samo se ućutao!

Navodno, kamera je postavljena u operacionu salu iz predostrožnosti. Naime, sestre su posumnjale da je 32-godišnji anesteziolog zlostavljao dve trudnice prilikom carskog reza, piše Daily Mail.

Uplašene da bi to opet moglo da se dogodi, sestre su postavile kameru i zabeležile događaj koji je odmah alarmirao policiju.

Snimak zlostavljanje možete videti OVDE.

Dok je policija istraživala da li su prva dva pacijenta bila silovana, javile su se još tri žene i objasnile da su imale iste iskustvo.

Doktor Bezera je uhapšen 10. jula u Rio de Žaneiru i odmah mu je određen pritvor.

Inače, anesteziolog je od ranije poznat tužilaštvu kao doktor koji je pogrešno dijagnostikovao slučaj svinjskog gripa kao infekciju urinarnog trakta nakon čega je pacijentkinja završila u komi 23 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading