"JA SAM TAJ"! Oglasio se političar koji je uhapšen zbog SILOVANJA

Autor:

Svet

26.10.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torijevski poslanik uhapšen zbog sumnje za silovanje i posedovanje nedozvoljenih supstanci

"JA SAM TAJ"! Oglasio se političar koji je uhapšen zbog SILOVANJA

Foto: Tanjug/AP

Uzdrmani skandalom, konzervativci su se našli u središtu pažnje javnosti nakon hapšenja jednog od svojih poslanika. Krispin Blant, poznato ime među Torijevcima, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio silovanje i posedovao nedozvoljene supstance.

Blant je sam priznao hapšenje putem svog profila na društvenoj mreži X (nekada poznatoj kao Tviter), ističući da je "jedan poslanik" uhapšen u vezi sa navodima o silovanju, a potom je otkrio da se radi o njemu. Poslanik je istakao da je već dva puta saslušan u vezi sa ovim incidentom, prvi put pre tri nedelje, kada je izrazio zabrinutost zbog iznude, a drugi put je bio ranije jutros pod oprezom nakon hapšenja.

 

 


Međutim, Blant je naglasio da smatra hapšenje nepotrebnim, jer je i dalje spreman da u potpunosti sarađuje sa istragom i uveren je da će se ona okončati bez optužbi. Ipak, poslanik je odlučio da se suzdrži od daljeg komentara o slučaju sve dok policija ne završi istragu.

Policija Sarija je saopštila da je muškarac, koji je kasnije identifikovan kao Blant, priveden u sredu ujutro u Horliju. Portparol policije je potvrdio da je muškarac uhapšen zbog sumnje da je silovao i posedovao kontrolisane supstance, i da je pušten uz uslovnu policijsku kauciju do dalje istrage.

Torijevci, iako se suočavaju sa ozbiljnim skandalom, su odbili da komentarišu hapšenje njihovog kolege. Očekuje se da će ova vest izazvati potres u redovima konzervativne stranke, dok se javnost pita kako će se ova situacija odraziti na njihovu reputaciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading