VRIŠTALI, PLAKALI I PADALI U NESVEST: Objavljen nepoznat snimak iz parlamenta Izraela, političari videli SNIMKE MASAKRA i ovako su reagovali!

Autor:

Svet

04.11.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da veruju svojim očima do koje mere su išla zverstva Hamasa po kibucima

VRIŠTALI, PLAKALI I PADALI U NESVEST: Objavljen nepoznat snimak iz parlamenta Izraela, političari videli SNIMKE MASAKRA i ovako su reagovali!

Foto: x/raz_sauber

Nekoliko dana posle 7. oktobra i stravičnog masakra koji su pripadnici Hamasa počinili, izraelski političari u parlamentu dobili su prve snimke s lica mesta.

Njih je parlamentu ustupila izraelska vojska a tek sinoć javno je objavila kako su oni reagovali kada su videli šta se desilo po kibucima i na muzičkom festivalu.

Svesni činjenice da će videti najpotresnije slike ikada kada je ubijeno 1.400 Izraelaca a više od 200 ljudi je kidnapovani, političari ipak nisu imali snage da se nose sa strahotom.

 

 

Članovi Kneseta bili su toliko potreseni viđenim da su vrištali po hodnicima parlamenta, plakali i padali u nesvest.

Hitna pomoć morala je da reaguje, a neki od njih do kraja dana nisu mogli da se oporave.

Članovi parlamenta, nebitno iz koje partije, jedni su druge grlili i tešili, a zbog ogromne količine stresa u Kneset Izraela poslati su i psiholozi.

“Uspela sam da do kraja pogledam sve snimke, ali kada sam videla fotografiju ubijene bebe, pao mi je mrak na oči. Slika je bila toliko bolna da sam morala da odem napolje. Ovi prizori će mi zauvek ostati urezani u dubini duše”, rekla je Nama Lazimi (37).

Vladimir Belijak (50) dodao je da neće pričati o sadržaju snimaka ali će reći samo jedno.

“Nikada ne oprosti i nikada ne zaboravi”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading