HTELI SU DA NAS PORAZE NA TERENU, SADA PEVAJU DRUGU PESMU: Brutalna poruka Putina Zapadu, a tek šta je rekao za Ukrajinu!

Autor:

Svet

03.11.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije osvrnuo se i na odnos sa Zapadom kada je u pitanju energetski sektor, a onda je i tu imao šta da kaže

HTELI SU DA NAS PORAZE NA TERENU, SADA PEVAJU DRUGU PESMU: Brutalna poruka Putina Zapadu, a tek šta je rekao za Ukrajinu!

Foto: Tanjujg/ap

Zapadne zemlje planiraju da "poraze Rusiju na bojnom polju", ali smo ih naterali da pevaju drugu pesmu, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

- Gledano sa vojne tačke gledišta, ovde se radilo o potrebi da se porazi Rusija na bojnom polju. Sada pevaju drugu pesmu. To ne znači da treba da se ponašamo agresivno, ali znači da treba da budemo suevereni i nezavisni u svakom smislu te reči - rekao je Putin, preneo je TASS.

On je dodao da "što je Rusija jača, manje će njeni protivnici pokušavati da je isključuju iz međunarodnih organizacija".

- Što smo snažniji - ekonomski, vojno, u domaćoj politici - manje će ljudi pokušavati da nas isključe iz nekih organizacija. Opet, isključili su nas, ali su se pritom odrekli nečega - odrekli su se naših energetskih resursa. I, koji je rezultat - upitao je Putin.

On se osvrnuo i na Ukrajinu, rekavši da "Ukrajina ima najveći nivo korupcije na svetu".

- U Rusiji, istina, imamo mnogo problema. Mi, u Rusiji, i celom svetu, borimo se protiv korupcije, ali kako je Ukrajina živela pod korupcijom, ne možete videti u celom svetu - rekao je Putin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading