NAJVEĆE ŽRTVE RATA Potresan snimak CNN-a: Neizmerni bol roditelja koji su izgubili decu, šok dece koji su ostala bez očeva i majki SRCE PUCA OD TUGE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

21.10.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće žrtve rata na Bliskom istoku su deca, navodi CNN. Prikazani video prikazuje neizmerni bol roditelja koji su izgubili decu nakon bombardovanja, ali i šok dece koja su iznenada ostala bez roditelja.

NAJVEĆE ŽRTVE RATA Potresan snimak CNN-a: Neizmerni bol roditelja koji su izgubili decu, šok dece koji su ostala bez očeva i majki SRCE PUCA OD TUGE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Tanjug-AP

Kako se navodi u izveštaju, deca u Gazi su naučila da žive sa strahom, dok su skloništa za njih sada improvizovano igralište, dok „napolju“ strahota rata pokriva sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNN (@cnn)

Neka povređena deca ne znaju da su im roditelji ubijeni i ostaju kod tetaka ili ujaka koji se brinu o njima u bolnicama. Tetka povređene učenice se pita zašto je njena nećaka povređena?

„Ona je treći razred, šta nije u redu?“, kaže on.

Drugi stanovnik Gaze napominje da su poslušali naređenja Izraelaca i krenuli na jug, kao što su bili upozoreni. Ali, na kraju, i to područje je bombardovano.

Sukobi u Gazi su imali tragične posledice, posebno za decu. Prema izveštajima, od 227 ljudi koliko je poginulo u Gazi, najmanje 63 su deca. Takođe, od 7. oktobra u Pojasu Gaze ubijeno je 4.127 ljudi, uključujući 1.661 dete.

U jednom od napada, veruje se da je ubijeno najmanje 13 članova šire porodice Al Kavalek, zatrpanih u ruševinama njihovog vlastitog doma. Mnoge od žrtava bile su deca1.

Na izraelskoj strani, najmlađa žrtva smatra je Ido Avigal, petogodišnji dečak ubijen u gradu Sderotu na jugu.

Ovi sukobi su ostavili duboke ožiljke na zajednicama i posebno na deci koja su pretrpela gubitke.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading