"NEĆE VIŠE BITI JEVREJA, NI IZDAJNIČKOG HRIŠĆANSTVA": Snimak komandanta Hamasa otkriva ZASTRAŠUJUĆE PRETNJE o svetskoj dominaciji! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.10.2023

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je prvi put objavljen prošle godine i ukazuje na sve veću zabrinutost da bi Hamas ili terorističke grupe povezane sa Iranom mogle da planiraju napade širom sveta, prenose izraelski mediji.

"NEĆE VIŠE BITI JEVREJA, NI IZDAJNIČKOG HRIŠĆANSTVA": Snimak komandanta Hamasa otkriva ZASTRAŠUJUĆE PRETNJE o svetskoj dominaciji! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Hamasov video koji govori o svetskoj dominaciji, a koji je emitovan u decembru 2022, ponovo se pojavio nakon napada Hamasa na Izrael.

Na snimku se vidi Mahmud Al-Zahar, viši operativac Hamasa, kako govori o tome da Hamas „oslobađa“ ne samo „okupiranu zemlju“, što znači Izrael, već i ceo svet!

Danas bi se moglo reći da smo došli do faze odvraćanja, faze u kojoj možemo da branimo okupiranu zemlju. Kada govorimo o Jerusalimskoj vojsci i bitci za budućnost, ne govorimo samo o oslobađanju naše zemlje – već verujemo u ono što je rekao naš prorok Muhamed: Alah je približio krajeve sveta jedan drugom za moje sake, i video sam njen istočni i zapadni kraj. Vlast moje nacije dostigla bi one krajeve koji su mi se približili“, naveo je Al-Zahar.

Al-Zahar dalje izjavljuje da će „planeta Zemlja“ doći pod sistem koji "znači islam", gde neće biti „cionizma“ i „hrišćanstva“!

 

Celih 510 miliona kvadratnih kilometara planete Zemlje biće pod sistemom u kojem nema nepravde, ugnjetavanja, cionizma, izdajničkog hrišćanstva i ubistava i zločina poput onih koji su počinjeni nad Palestincima i Arapima u sve arapske zemlje, u Libanu, Siriji, Iraku i drugim zemljama“, rekao je on na snimku

Snimak koji se ponovo pojavio ukazuje na sve veću zabrinutost da bi Hamas ili druge terorističke grupe povezane sa Iranom mogle da planiraju terorističke napade na jevrejske i izraelske mete širom sveta, prenosi portal allisrael.

Izraelska obaveštajna agencija Mosad upozorila je Jevreje u inostranstvu da ostanu na oprezu.

„Svim Jevrejima širom sveta, Hamas i druge terorističke organizacije iz Gaze i drugih zemalja trenutno šalju rakete na Izrael. Nekolicina se infiltrirala u Izrael. Možda će biti još napada na Jevreje van Izraela... budite oprezni. Čuvaj se! Mi smo u ratu i sa božjom brzinom ćemo pobediti“, objavio je Mosad na mreži X, nekadašnjem Tviteru, u subotu.

Bonus video: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading