UKRAJINSKI TURISTI BILI U AUTOBUSU KOJI JE SLETEO S NADVOŽNJAKA I IZGOREO: Stravična tragedija kod Venecije odnela 21 život (VIDEO)

Autor:

Svet

03.10.2023

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi vatrogasci koji su stigli na mesto nesreće u Mestri opisali su prizor kao krajnje uznemirujući.

UKRAJINSKI TURISTI BILI U AUTOBUSU KOJI JE SLETEO S NADVOŽNJAKA I IZGOREO: Stravična tragedija kod Venecije odnela 21 život (VIDEO)

Foto: Profimedia

Užasna saobraćajna nesreća kod Venecije odnela je 21 život, potvrdili su zvanični izvori. Nesreća se dogodila nešto posle 19:30 časova, kada je autobus pun turista sleteo sa visokog nadvožnjaka od 10 metara na železničku prugu, nakon čega se zapalio i potpuno izgoreo.

U ovoj strašnoj tragediji, među žrtvama se nalazi najmanje dvoje dece. Takođe, ima 12 povređenih, neki od kojih se bore za svoje živote, dok se za petoro još uvek traga.

Prema izveštajima italijanskih medija, u autobusu su bili putnici iz Ukrajine. Autobus je navodno probio zaštitnu ogradu i pao pored pruge. Zbog kontakta sa električnim kablovima, vozilo, koje je koristilo motor na metan, brzo se zapalilo.

 

 

Prvi vatrogasci koji su stigli na mesto nesreće u Mestri opisali su prizor kao krajnje uznemirujući. Mnogo života je izgubljeno, a povrede su teške, prenosi Kurir.

Autobus koji je bio u vlasništvu lokalnog turističkog kampa iz Venecije, bio je iznajmljen za putovanje grupe turista. Ova tragedija ostavlja zajednicu u šoku i tuzi zbog gubitka tolikih života i ozbiljnih povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading