STRAVIČNA EKSPLOZIJA U BLIZINI OKSFORDA! Građani se zaprepastili: Videli smo vatrenu loptu na nebu! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.10.2023

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija je potresla područje Velike Britanije, a trenutak nakon snažnog praska, nebo je bilo obasjano jarkim svetlom.

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U BLIZINI OKSFORDA! Građani se zaprepastili: Videli smo vatrenu loptu na nebu! (VIDEO)

Foto: printscreen/twitter.com/Knocker

Večeras oko 20.00 sati, snažna eksplozija iznenadila je građane u blizini grada Oksforda, Londona. Ova ogromna eksplozija munje izazvala je zabrinutost i paniku među stanovnicima koji su svedočili neobičnom događaju.

Eksplozija je potresla područje Velike Britanije, a trenutak nakon snažnog praska, nebo je bilo obasjano jarkim svetlom koje se videlo iz velike udaljenosti. Na društvenim mrežama brzo se pojavio video snimak koji je prikazivao ovu misterioznu eksploziju.

 

 

Korisnici platforme "X" su ranije večeras delili svoje dojmove i iskustva, izražavajući zabrinutost zbog ovog događaja. Mnogi su opisivali da su čuli snažan prasak, dok su drugi videli vatrenu kuglu koja je osvetlila noćno nebo i kružila nekoliko trenutaka nakon eksplozije.

Jedan korisnik platforme "X" je rekao: "Ne znam šta se tačno dogodilo, ali bilo je ogromno. Primetio sam mnogo vatrogasnih i policijskih vozila koja su se uputila prema tom području."

 

 

Neki od svedoka su prijavili i trenutni gubitak struje nakon eksplozije, što je dodalo na misterioznosti ovog događaja. Drugi su izjavili da je nebo pulsiralo nakon eksplozije, dok su neki pretpostavili da bi munja mogla biti uzrok ovog spektakularnog prikaza na nebu.

Istraga o ovom događaju je u toku, a više informacija će biti dostupno kako se situacija bude razvijala. Građani su pozvani na oprez i praćenje instrukcija nadležnih vlasti u vezi s ovim neobičnim događajem.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading