CIRKUS U KREMLJU: Predsednik Južnog Sudana se ne snalazi sa slušalicama za prevod, pogledajte reakciju Putina! Samo što nije pukao od smeha! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.09.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Južnog Sudana Salva Kir sastao se u četvrtak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Moskvi kako bi unapredili odnose u oblasti trgovine i energetike, ali je šou ukrao događaj pre izjava za medije dvojice lidera.

CIRKUS U KREMLJU: Predsednik Južnog Sudana se ne snalazi sa slušalicama za prevod, pogledajte reakciju Putina! Samo što nije pukao od smeha! (VIDEO)

Foto: printscreen/twitter.com/Svimasamdavala

Naime, Kir i Putin razgovarali su i o političkim i bezbednosnim pitanjima u Južnom Sudanu, koji se priprema za svoje prve predsedničke izbore u decembru 2024, međutim, pažnju svetske javnosti izazvao je snimak uoči izjava za medije na kojem Putin pokazuje južnosudanskom lideru kako da koristi slušalice za prevod.

Putin najpre rukom pokazuje Kiru da uzme slušalicu sa stola, ali kako on ne uspeva da ih stavi na uvo, Putin mu demonstrira kako to da uradi. Snimak je postao viralan, a u pojedinim trenucima Putin deluje kao da će prasnuti u smeh zbog nesnalaženja afričkog kolege, ali se ipak, samo sa smeškom, suzdržao.

Južni Sudan stekao je nezavisnost od Sudana 2011. i Kir je od tada na čelu zemlje. Putin je rekao da će razvoj rafinerija nafte u Južnom Sudanu uz učešće ruskih kompanija ojačati veze dve zemlje.

- Ovo je samo početak. Imamo mnogo dobrih prilika u raznim oblastima, uključujući energetiku - rekao je Putin.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading