SNIMAK PREBIJANJA 13-GODIŠNJEG UČENIKA U ŠKOLI ŠOKIRAO ZEMLJU Nisu u pitanju batine, već MRŽNJA - vikali su :„Ubij ga!““

Autor:

Svet

20.09.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka je šokirana snimkom na kom vršnjaci brutalno prebijaju 13-godišnjeg učenika u školi u Retimnu na Kritu. Na snimku koji je emitovao SKAI vidi se kako maloletnog dečaka udaraju po glavi rukama i nogama drugog deteta.

SNIMAK PREBIJANJA 13-GODIŠNJEG UČENIKA U ŠKOLI ŠOKIRAO ZEMLJU Nisu u pitanju batine, već MRŽNJA - vikali su :„Ubij ga!““

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Prema rečima tetke deteta, incident se dogodio „unutar škole pre nastave, dok u školskom dvorištu nije bilo dežurnog profesora, navodi Prototema.

 

„Nisu u pitanju samo batine, već i žestoka mržnja. Čuje se da viču: Ubij ga'“, dodala je tetka deteta, tvrdeći da postoji još jedan snimak drugog premlaćivanja.

 

Kako je rekla tetka deteta „snimak je prosledio fudbalski trener žrtve, i on je bio taj koji je obavestio majku“.

Konačno, tetka 13-godišnjaka je izjavila da je „razgovarala sa profesorom u školi, i po njegovim rečima jedino do čega im je stalo je da se ne mešaju". 

- Rekla sam mu da "srećom postoji snimak", a on je rekao: "Na vašu sreću, a ne za nas", kaže tetka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading