UBIO PET BESKUĆNIKA I DELOVE TELA IM PEKAO NA VATRI! Monstrum JEO iznutrice svojih žrtava! (FOTO)

Autor:

Svet

15.09.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za osam dana ubio i pojeo pet beskućnika.

UBIO PET BESKUĆNIKA I DELOVE TELA IM PEKAO NA VATRI! Monstrum JEO iznutrice svojih žrtava! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Rory Studios

Serijski ubica Tadolvenkosi Ndlovu (20) iz Zimbabvea, osumnjičen je za pet ubistava koja su se dogodila između 28. avgusta i 4. septembra kad ga je uhapsila policija.

On je navodno svoje žrtve ubio bacajući im betonske blokove na glavu dok su spavali, a onda im vadio organe komadom stakla, nakon čega je jeo njihove iznutrice. Pohod Ndlova je trajao osam dana.

Ndlov je najpre priznao da je kuvao i jeo meso svojih žrtava, a svoje priznanje je povukao u sredu pred sudom u Harareu, te je tvrdio da su detektivi izvukli priznanje o kanibaliznu pod prinudom.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Rory Studios

Tadolvenkosi Ndlovu, kanibal iz Zimbabvea

Sumnjiči se da je pržio i pekao  iznutrice žrtava na otvorenoj vatri pre nego što ih je konzumirao. Policija je saopštila da je hteo da odseče i genitalije jednoj od svojih žrtava, ali je pobegao sa mesta ubistva pre nego što je uspeo.

Mediji takođe, navode da je Ndlovu takođe beskućnik i da je ranije bio u zatvoru u Harareu i svom rodnom gradu Bulavajou, kao i da je povezan sa tri slučaja ubistva u Bulavaju u jugozapadnom Zimbabveu 2020. godine.

Izveštaji pokazuju da su neki počeli da spavaju u grupama radi bezbednosti ili su privremeno napustili Harare, prenosi Dejli mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading