IZBO GA, POJEO MU TESTISE I OBESIO ZA GLEŽNJEVE! Kanibalu iz Mičigena doživotni zatvor!

Autor:

Svet

15.12.2022

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanibal koji je brutalno ubio i pojeo genitalije studenta osuđen je na doživotnu kaznu zatvora.

IZBO GA, POJEO MU TESTISE I OBESIO ZA GLEŽNJEVE! Kanibalu iz Mičigena doživotni zatvor!

Foto: Tanjug/AP

Mark Latunski (52) pojavio se u četvrtak pred sudijom u Mičigenu zbog ubistva Kevina Bejkona (25) 24. decembra 2019, a osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Latunski se u septembru izjasnio krivim za ubistvo Bejkona, kojeg je upoznao preko aplikacije za upoznavanje Grindr, uključujući i to da je pojeo neke delove njegovog tela, među kojima je i testis, u svojoj kući u Beningtonu.

Bekonovo telo je otkriveno u podrumu njegove kuće 28. decembra nakon što je njegov cimer rekao policiji da je otišao da se sastane sa nekim koga je upoznao u aplikaciji za upoznavanje.

Foto: Facebook

Kevin Bejkon

Njegova porodica je prijavila njegov nestanak, jer se nije pojavio na božićnom doručku.

Pam i Karl Bekon, pojavili su se na sudu, a u njihovo ime je pročitana pripremljena izjava za Latunskog, prenosi Dejli Mejl.

- U svom bolesnom, izopačenom umu, verovatno ne mislite da ste učinili nešto loše. Ovog Božića, nadam se da ćete patiti kao mi - napisala je Hana, Bekonova majka. 

Karl, koji je podneo prijavu za nestanak Kevina kada se nije pojavio na božićnom doručku, ranije je rekao da želi da Latunski trune u zatvoru.

Foto: Tanjug/AP

Mark Latunski

Bejkona, studenta i frizera Univerziteta Mičigen-Flint, policija je pronašla obešenog za gležnjeve o rogove kuće Latunskog sa ubodnom ranom u leđima i prerezanim grlom.

Latunkski je u septembru pred tužiocima priznao svoje zločine, uključujući događaje koji su doveli do Bekonove smrti i neljudska dela koja su se dogodila nakon što je pojeo deo njegovog genitalija.

Tužilac ga je u septembru pitao da li je ubo nožem Bekona i da li je znao da su te rane potencijalno smrtonosne ili da nanose teške telsne povrede, na šta je on odgvorio: "Jesam".

Kanibal je priznao da je ubo Bakona u leđa, a kasnije mu je odsekao testise i pojeo ih u kuhinji.

Odbrana Latunskog je ranije pokušala da ga proglasi mentalno nesposobnim za suđenje nakon što je bio na višemesečnoj psihijatrijskoj nezi u bolnici u Mičigenu, preneo je ABC 12.

Latunski je imao nekoliko susreta sa policijom pre nego što je Bekon ubijen,  uključujući nekoliko meseci pre toga u oktobru 2019. godine, kada je muškarac iz Njujorka pozvao hitnu nakon što se navodno probudio u podrumu kanibala.

Čovek iz Njujorka je pobegao i pozvao Hitnu pomoć.

- Nikada mi se nije dogodilo ovako nešto. Ne znam da li me je drogirao. Sve što znam je da sam završio zaključan u j***nom podrumu, ok? Okovan u podrumu - rekao je čovek iz Njujorka.

Nejasno je šta se dogodilo u ovom slučaju, ali mesec dana kasnije policija je dobila još jedan poziv o drugoj žrtvi.

Poziv je stigao 25. novembra 2019. Tada je muškarac rekao policiji da je pobegao iz kuće Latunskog i da se plašio da će biti zadržan protiv njegove volje i vezan lancima u podrumu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mark Latunski

- Pokušavam da pobegnem od nekog jezivog tipa. Zavezao me je u svom podrumu - rekao je pozivalac dispečeru.

Majkl Parks, komšija Latunskog, naleteo je na neidentifikovanu žrtvu dok je bio na njegovom tremu, navodi Fok 2.

Žrtva je bila sva u krvi i pokucala je na Parksova vrata dok je pokušavala da pobegne Latunskom.

- Ima ljubičastu kosu, nosi kožnu suknju i ima nekoliko kaiševa na grudima. Uhvatio me je za ruku smrtno prestravljen: 'Pomozi mi, drži ga podalje', vikao je iz sveg glasa. 'Želi da me povredi, on želi da me povredi" - rekao je Parks.

- Drugo vozilo je ušlo na moj prilaz i izašl. Sada sam saznao da je to bio Mark. Nosio je kožnu suknju, pojaseve na grudima, bez cipela, bez košulje, brada mu je bila upletena... Izgledao je vrlo čudno - dodao je.

Republika

Foto: Facebook

Kevin Bejkon

Policija je zaustavila Latunskog, koji nije nosio ništa osim kilta tokom potere, ali nije podignuta optužnica.

Dom za mučenje Latunskog je kasnije prodat u februaru 2020. ženi koja je želela da ga koristi kao kuću za iznajmljivanje.

Kuća je prodata za 101.733,28 dolara - 21.000 dolara više od tražene cene.

Zapisi su ranije otkrili da je Latunski bio oženjen ženom po imenu Emili, sa kojom je imao dvoje dece.

Emili je podnela zahtev za suspenziju prava na posete Latunskom 22. avgusta 2019. i navela njegovu dijagnozu teške depresije, paranoične šizofrenije i osobina poremećaja ličnosti 2010. i 2012. godine.

- Ima istoriju mentalnih bolesti i bio je hospitalizovan u odeljenju za mentalni stres Ovoso...  u prošlosti je prestajao da uzima lekove - navodi se u zahtevu koji je Emili podnela 2019.

Prema sudskim spisima, Latunski je takođe prestao da uzima lekove za lečenje svojih mentalnih bolesti.

Latunski je takođe bio u braku sa svojim bivšim mužem Džejmijem Arnoldom tri godine pre nego što ga je napustio u septembru 2019.

Arnold je ranije rekao za M-Live da nije znao da Latunski ima mentalnu bolest sve do jula 2019. kada je uhapšen zbog neplaćanja alimentacije.

- Koliko znam, nisam mogao da ga nateram da poseti terapeuta ili uzme lekove. Nikad u milion godina nisam mislio da će biti sposoban da učini tako užasan zločin - istakao je Arnold.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading