KREĆE HAOS U UKRAJINI, NA POMOLU REVOLUCIJA! Saopštene najgore vesti: Dolazi zima, ne radi ni kanalizacija - DIKTATURA PADA!

Autor:

Svet

14.09.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soskin tvrdi da je Zelenski uspostavio diktaturu i uzurpirao vlast putem vanrednog stanja.

KREĆE HAOS U UKRAJINI, NA POMOLU REVOLUCIJA! Saopštene najgore vesti: Dolazi zima, ne radi ni kanalizacija - DIKTATURA PADA!

Foto: Tanjug/AP

Oleg Soskin, bivši savetnik ukrajinskog predsednika Leonida Kučme, izjavio je na svom Jutjub kanalu da bi Ukrajinci mogli da pokrenu revoluciju protiv trenutnog predsednika Volodimira Zelenskog tokom zime.

- Dolazi zima a kada nema svetla, nema vode, ni tople ni hladne, kada ne radi kanalizacija, kada se sve smrzava, kada postoje razni regionalni nestanci struje, ne daj Bože centralno zamračenje u celoj zemlji onda, naravno, ljudi će krenuti. Kada počne glad, kada bude potpuna nestašica zaliha benzina i ostalog, kada se neće voziti automobili, neće se čistiti gradovi, ne može se dostavljati hrana u naseljena mesta, onda će masovni protesti početi - rekao je Soskin.

Soskin tvrdi da je Zelenski uspostavio diktaturu i uzurpirao vlast putem vanrednog stanja, a da se to ne sviđa ukrajinskom narodu koji namerava da promeni ovu situaciju.

- Revolucionarna situacija je sazrela u svim elementima sistema: socijalnom, demografskom, političkom, ekonomskom, finansijskom - naglasio je on.

Zelenski je uveo režim vanrednog stanja u Ukrajini od 24. februara 2022. godine, a nakon toga je potpisao ukaz o opštoj mobilizaciji. Periodi važenja vanrednog stanja su više puta produženi tokom ovog vremena.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading