SVIREPO UBILA POZNATU BLOGERKU ZBOG OVOGA! Pomagač joj bio momak sa Kosova, a telo su potpuno IZMASAKRIRALI - čeka ih NAJSTROŽA KAZNA ZATVORA

Autor:

Svet

02.09.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi u optužnici, telo žrtve je bilo potpuno unakaženo, a oružje ubistva još nije pronađeno.

SVIREPO UBILA POZNATU BLOGERKU ZBOG OVOGA! Pomagač joj  bio momak sa Kosova, a telo su potpuno IZMASAKRIRALI  - čeka ih NAJSTROŽA KAZNA ZATVORA

Foto: shutterstock

Nemačka državljanka iračkog porekla Šahraban K-B (23) optužena je za ubistvo dvojnice kako bi lažirala sopstvenu smrt.

Kako prenosi "Gardijan", ona je kontaktirala "bjuti" blogerku na Instagramu koja liči na nju i ponudila joj besplatan tretman u salonu, da bi je zatim ubila sa saučesnikom.

Prvobitno mislilo da je Šahraban žrtva ubistva, ali se kasnije otkrilo da je reč o Kadiđi O, 23-godišnjoj blogerki alžirskog porekla iz Hajlbrona u Nemačkoj. Dve žene su izgledale veoma slično, što je dovelo do naziva "ubistvo dvojnika".

Detalji slučaja ukazuju na to da su fizičke sličnosti između Šahrabana i Kadiđe bile toliko izražene da su članovi porodice prvobitno identifikovali Šahrabanino telo kao Kadiđino. Međutim, obdukcija je otkrila tetovaže koje nisu pripadale Kadiđi, što je izazvalo sumnju i dovelo do tačnog identifikovanja žrtve.

Pomagač sa Kosova

Državni tužioci u Ingolštatu naveli su u optužnici da je Šahraban K-B takođe optužena da je ponudila muškarcu, identifikovanom kao A, 10.000 evra da ubije brata svog muža.

Navodno mu je platila avans od 5.000 evra, ali je on uzeo novac ne postupivši po njenim zahtevima da izvrši ubistvo. Ona je priznala krivicu.

Takođe će se suditi 24-godišnjem mladiću sa tzv. Kosova, po imenu Šećir K, koji je pomagao u ubistvu.

On se tereti i za podstrekavanje na ubistvo, pošto je jednom zatvoreniku kojeg je sreo u zatvoru nakon hapšenja predao spisak imena potencijalnih svedoka u zatvoru i pokušao da ga nagovori da ih ubije, uveravajući ga da će platiti ako to uradi.

Tražila žene koje liče na nju

 

Izgleda da je Šahraban K-B imala motiv da pobegne od porodičnih problema i koristila je društvene mreže, poput Instagrama, kako bi pronašla žene koje joj liče i kontaktirala ih. Pokušala je privući Kadiđu Pod lažnim izgovorom, prvo nudeći joj priliku da učestvuje u muzičkom spotu s navodnim reperom Lunem, a zatim nudeći besplatan tretman u svom kozmetičkom studiju u zamenu za reklamu na Instagramu. Dogovorile su se za sastanak 16. avgusta u Epingenu.

 

 

Ovi detalji ukazuju na planiranje i manipulaciju kojom je Šahraban K-B pokušala privući Kadiđu O, što će verovatno biti ključni elementi u sudskom postupku kako bi se utvrdila njena krivica u vezi s optužbama za ubistvo i pokušaj podstrekavanja na ubistvo.

Telo unakaženo

Kako se navodi u optužnici, telo žrtve je bilo potpuno unakaženo, a oružje ubistva još nije pronađeno.

Optuženi su zatim parkirali automobil u ulici blizu kuće Šahraban K-B, kod obale reke Dunav, gde su njeni roditelji iste večeri otkrili ženu za koju su prvobitno mislili da je njihova ćerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading