ISPLIVALE FOTOGRAFIJE MITSKOG BIĆA?! Fotograf usnimio sablasne scene na jednom od najpoznatijih jezera - da li je ovo MOGUĆE?!

Autor:

Svet

01.09.2023

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci su prethodno testirali uzorke DNK iz vode jezera 2019. godine, a sumnje su ukazivale na moguće prisustvo džinovske jegulje.

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE MITSKOG BIĆA?! Fotograf usnimio sablasne scene na jednom od najpoznatijih jezera - da li je ovo MOGUĆE?!

Foto: Youtube/ News Alert

Još jedno poglavlje u drevnoj misteriji Loh Nesa otvara se novim snimcima koje je objavio fotograf pod imenom Chie. Ove fotografije, koje prikazuju džinovsko stvorenje slično jegulji kako se polako kreće po površini jezera, izazvale su brojne reakcije i podstakle diskusije o postojanju legendarnog čudovišta.

Chie, star 51 godinu, izjavio je da ga je konačno inspirisao da podeli svoje snimke nakon organizovanog lova na čudovište prošlog vikenda. Njegove fotografije su privukle pažnju iskusnog lovnika iz okoline jezera Nesa, koji je nazvao te slike "najubedljivijim" koje je video u decenijama.

- Uvek sam verovao da postoji nešto neobično u Loh Nesu. Postoji nešto tajanstveno, ali ne znamo šta je - izjavila je Chie. Ona je dalje opisala da je ono što je videla ličilo na zmiju, potvrdivši da je bilo stvorenje koje se kretalo po površini vode. Međutim, zbog straha od ismevanja javnosti, dugo je oklevao da podeli svoje fotografije.

Foto: Shutterstock

 

Fotografije su snimljene u avgustu 2018. u blizini sela Dores, na istočnoj obali Loh Nesa, tokom odmora Chie i njenog muža Skota (68). Chie, koji je poreklom iz Japana, istakao je da je mesto Dores za njega posebno jer je tamo prvi put bio sa suprugom. Na fotografijama su snimljeni Chie, Skot i njihova petogodišnja ćerka Alisa, dok je džinovsko stvorenje bilo udaljeno oko 200 metara od obale jezera.

- Stvorenje se kretalo stabilnom brzinom, povremeno se okrećući i kotrljajući. Nikada nismo videli glavu ili vrat. Nakon nekoliko minuta, jednostavno je nestalo i više ga nismo videli - izjavila je Chie.

Ova najnovija fotografija samo dodatno podstiče misteriju Loh Nesa, koja traje vekovima. Stručnjaci su prethodno testirali uzorke DNK iz vode jezera 2019. godine, a sumnje su ukazivale na moguće prisustvo džinovske jegulje.

Sledeće godine, skiper turističkog broda zabeležio je slike velikog stvorenja na sonaru kod Invermoristona. Stručnjaci veruju da je stvorenje bilo dugačko oko 32 stope.

Prošlog vikenda, organizovan je lov na čudovište iz Loh Nesa koji je privukao obožavaoce iz celog sveta. Tokom pretrage, ekipa dokumentarnog filma koristila je termovizijski dron i tvrdi da je otkrila veliko stvorenje na obali jezera. U međuvremenu, misterija čudovišta iz Loh Nesa ostaje otvorena, privlačeći pažnju i radoznalost širom sveta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading