MAJKA IZ PAKLA DRŽALA ĆERKU NA TAVANU U SOPSTVENOM IZMETU! Policija joj upala u kuću, pa ugledala ŽIVI SKELET - slučaj kakav OVA ZEMLJA NE PAMTI! (FOTO)

Autor:

Svet

31.08.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je reagovala i pronašla devojku na tavanu.

MAJKA IZ PAKLA DRŽALA ĆERKU NA TAVANU U SOPSTVENOM IZMETU! Policija joj upala u kuću, pa ugledala ŽIVI SKELET - slučaj kakav OVA ZEMLJA NE PAMTI! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Priča o Blanš Monijer, devojci iz Francuske, predstavlja zaista jezivu stvarnost koja je nadmašila čak i najbizarne fikcije. Blanš Monijer provela je skoro četvrtinu veka zatočena u zaključanoj sobi, živeći u neopisivo teškim uslovima okružena sopstvenim smećem i otpadom.

Foto: Wikipedia

 

Sve je počelo 1876. godine u Parizu, kada je dvadesetpetogodišnja Blanš zaljubila se u starijeg, siromašnog advokata. Njena majka, koja je pripadala aristokratiji, nije odobravala ovu vezu. Iako se zaljubila, Blanš Monijer je naglo nestala, ostavljajući porodicu u neverici. Njeni bližnji su je tugeći, ali su zapravo krili stravičnu tajnu.

Tek 1901. godine, nakon 25 godina od nestanka Blanš, državni advokat je dobio misteriozno pismo u kojem se tvrdilo da se neka žena nalazi zatočena na tavanu kuće gospođe Monijer. Policija je reagovala i pronašla Blanš Monijer na tavanu, u užasnim uslovima. Bila je izgladnela, teško bolesna, i skoro slepa od nedostatka svetla.

Foto: Wikipedia

 

Blanš je bila zatočena od strane svoje majke, koja ju je držala zarobljenu zbog ljubavne veze koju nije odobravala. Pronađena je u očajnom stanju, težila je svega 25 kilograma, i okružena je smećem, izmetom i bubašvabama. Majka je kasnije priznala svoj zločin, ali je umrla u zatvoru 15 dana nakon hapšenja. Blanš je umrla 1913. godine u sanatorijumu.

Foto: Wikipedia

 

Ova istinita priča ukazuje na duboke ljudske tragičnosti i donosi užasne detalje o zlostavljanju i zatvaranju, koje je daleko nadmašilo maštu fikcije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading