PUCNJAVA U TRŽNOM CENTRU U KANADI: Tri osobe teško povređene u dogovorenom sukobu, svedoci tvrde - bilo je ZASTRAŠUJUĆE (VIDEO)

Autor:

Svet

22.08.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe su zadobile teške povrede u pucnjavi u tržnom centru u Edmontonu, glavnom gradu kanadske provincije Alberta, saopštila je u ponedeljak gradska policija u objavi na društvenoj mreži X, ranije poznatoj kao Tviter.

PUCNJAVA U TRŽNOM CENTRU U KANADI: Tri osobe teško povređene u dogovorenom sukobu, svedoci tvrde - bilo je ZASTRAŠUJUĆE (VIDEO)

Foto: Profimedia

Žrtve incidenta u ponedeljak u tržnom centru Vest Edmonton prebačene su u bolnicu na lečenje, iako povrede nisu opasne po život, saopštila je policija.

Preliminarne istrage sugerišu da je događaj bio ciljani događaj u kojem su se strane poznavale, saopštila je policija, kada su počeli da skidaju blokadu naloženu nakon pucnjave.

„Ne verujemo da u ovom trenutku postoji dalji rizik“, dodali su.

 

Detalji napadača nisu odmah saopšteni.

 

Policija Edmontona nije odmah odgovorila na Rojtersov zahtev za komentar.

Posetilac tržnog centra rekao je Rojtersu da je incident bio zastrašujući, što je podstaklo osoblje da zaključa vrata, ugasi svetla i naloži ljudima da ćute.

Drugo osoblje je zamolilo ljude da se okupe na bezbednom mestu dalje od vrata i prozora, rekao je drugi posetilac tržnog centra.

Tržni centar, koji je mesto za više od 800 prodavnica i ima prosečnu godišnju posetu od skoro 31 milion, održava kvartalne vežbe zatvaranja kako bi pripremio goste i radnike za hitne slučajeve, piše na svojoj veb stranici.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading