MEDICINSKA SESTRA IZ PAKLA UBIJALA BEBE DA BI PRIDOBILA LJUBAV OVOG DOKTORA?! Dnevnik ove obolele žene otkriva SABLASNE DETALJE: Nisam učinila ništa loše! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.08.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud će doneti konačnu presudu u ponedeljak.

MEDICINSKA SESTRA IZ PAKLA UBIJALA BEBE DA BI PRIDOBILA LJUBAV OVOG DOKTORA?! Dnevnik ove obolele žene otkriva SABLASNE DETALJE: Nisam učinila ništa loše! (VIDEO)

Foto: Twitter

Medicinska sestra Lusi Letbi je proglašena krivom za ubistvo sedam beba i pokušaj ubistva šest beba na akušerskom odeljenju bolnice u Česteru, Velika Britanija. Presuda će biti objavljena u ponedeljak. Detalji o motivima ovih užasnih dela ostaju nejasni, ali policijska istraga je otkrila nekoliko znakova koji ukazuju na potencijalni mentalni poremećaj.

Lusi Letbi je psihološki procenjena kao sposobna za suđenje, ali stručnjaci su spekulisali da bi njen izražen željom da bude u centru pažnje tokom kriza mogao biti simptom Minhauzenovog sindroma, mentalnog poremećaja u kojem osoba namerno izaziva ili izmišlja medicinske simptome kako bi privukla pažnju ili brigu drugih.

Nađena cedulja u njenom dnevniku sa natpisom "NIJE DOVOLJNO DOBRO" ukazuje na osećaj krivice i samoprezira. Na njoj su ispisane reči kao "JA SAM ZLO, UČINILA SAM OVO", "Nema reči. Ja sam užasna osoba - plaćam svaki dan za to", "Nisam učinila ništa loše. Policijska istraga zaboravlja klevetu. Diskriminacija. Viktimizacija."

 

 

Njene reči na cedulji, kao i njeno animirano i uzbuđeno ponašanje nakon smrti beba, ukazuju na mogućnost da je uživala u pažnji koju je privukla, ali ostaje nejasno zašto je počinila takve užasne zločine. Sve ovo dodatno potencijalno ukazuje na složenost mentalnog stanja koje je možda doprinelo njenim postupcima.

Sud će doneti konačnu presudu u ponedeljak, a detaljnija istraživanja mogu pružiti bolje razumevanje njenog motiva i mentalnog stanja tokom ovih tragičnih događaja.

Letbi je tvrdila da beleška nije priznanje i da ju je napisala nakon što je premeštena iz jedinice, u julu 2016, jer se borila sa krivicom za nešto što nije uradila.

 

 

Ali tužilaštvo je pozvalo porotu da je pročita „bukvalno“, a gospodin Hjuz je rekao da je njegovo mišljenje da je Letbi namerno ostavila belešku da bi je policija pronašla. On je rekao da je do maja 2017. bila svesna da policija istražuje i, iako je imala seckalicu papira na svojoj kućnoj adresi u Česteru, nije uništila cedulju, niti se rešila drugih inkriminisanih papira, listova za primopredaju i medicinskih dokumenta, koja su pronađena skrivena ispod njenog kreveta.

- Po mom mišljenju, ona je to zapisala i ostavila nama da pronađemo. Ona je znala da policija istražuje i da je razgovarala sa njenim kolegama - rekao je Hjuz.

BONUS VIDEO 

Šta je napisala medicinska sestra na cedulji? Zelena lepljiva cedulja je otkrivena u njenom dnevniku kada je policija pretresla njenu kuću nakon što je uhapšena u julu 2018. sa naslovom: 'NIJE DOVOLJNO DOBRO.' Pored toga što je velikim slovima napisala „JA SAM ZLO, UČINILA SAM OVO“, Letbi je napisala i: „Nema reči. Ja sam užasna osoba – plaćam svaki dan za to. Ne mogu da dišem. Ne mogu da se fokusiram. Ubij se odmah. Ogroman strah/panika. Nikada neću imati decu niti se udati. Nikada neću znati kako je imati porodicu. NEMA NADE. „Nisam učinila ništa loše. Policijska istraga zaboravlja klevetu. Diskriminacija. Viktimizacija. Sve je postalo previše što preuzima moj život. Mrzim sebe toliko zbog ovoga što ovo ima... Osećam se veoma sama i uplašena. Šta donosi budućnost. Kako da prođem kroz to. Kako će stvari ikada biti kao što su bile. MRŽNJA. PANIKA. STRAH. IZGUBLJENA. Ne zaslužujem da živim. JA SAM TO URADILA. ZAŠTO JA. Namerno sam ih ubila jer nisam dovoljno dobra za njih i užasno sam zla osoba. Ne zaslužujem mamu i tatu. Svet je bolji bez mene", stoji na cedulji misli koje je Letbi napisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading