UBIO OCA I PORODIČNOG PRIJATELJA, PA POBEGAO U ŠUMU: Italijanska policija traga za mladićem iz Holandije, zločin izvršen u mentalnom rastrojstvu?

Autor:

Svet

17.08.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska policija danas pretražuje šumovitu oblast na severu zemlje u potrazi za mladim Holanđaninom za koga se sumnja da je dan ranije nasmrt izbo svog oca i porodičnog prijatelja.

UBIO OCA I PORODIČNOG PRIJATELJA, PA POBEGAO U ŠUMU: Italijanska policija traga za mladićem iz Holandije, zločin izvršen u mentalnom rastrojstvu?

Foto: shutterstock

Italijanska policija

Prema izveštajima italijanskih medija, veruje se da 21-godišnji osumnjičeni Saša Čang ima psihijatrijske probleme, preneo je AP. Vlasti su pokrenule potragu nakon napada koji se dogodio juče popodne na selu u provinciji Kuneo.

 

Porodični prijatelj je navodno ugostio oca i sina u svojoj kući kada se napad dogodio. Prema pisanju medija. U trenutku ubistva u kući nije bilo drugih ljudi. Prema prvoj rekonstrukciji italijanske policije, Saša je tokom svađe uzeo nož iz kuhinje i njime ubio oca. Porodični prijatelj je pokušao da interveniše, ali je takođe teško povređen. Preživeo je dovoljno dugo da obavesti policiju, ali je na kraju preminuo od zadobijenih povreda u bolnici. 

 

Nakon ubistva, Saša Čang je možda pobegao u „susednu šumu ili zgradu “. Visok je oko 5'7 inča, holandsko-kineskog porekla i opisan je da ima " mentalne probleme" i "mentalne poremećaje". Policija ga traži " psima i helikopterom.

 

Policija je zamolila komšije da ih obaveste ako uoče osumnjičenog i upozorila ih da izbegavaju izlete u šumi, objavila je agencija LaPrese.

 

Motiv napada za sada nije poznat. Saša Čang ima holandsko-kinesko poreklo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading