ZA NEKE SU OVO PREDZNACI SMAKA SVETA!? Stravični požari haraju, tone mrtvih riba plutaju morem, PTICE POLUDELE, šokantni prizori iz Amerike bude STRAH! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.08.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi vekovima imaju jezivu fascinaciju teorijama o kraju sveta — da li će čovečanstvo nestati u velikom haosu ili tiho? Da li smo mi arhitekti sopstvene propasti ili kosmički pioni u igri koju ne možemo da kontrolišemo?

ZA NEKE SU OVO PREDZNACI SMAKA SVETA!? Stravični požari haraju, tone mrtvih riba plutaju morem, PTICE POLUDELE, šokantni prizori iz  Amerike bude STRAH! (VIDEO)

Foto: /www.tiktok.com/bbcnews, /www.tiktok.com/barstoolsports, www.youtube.com/StoryfulViral

Biblijska predviđanja i proročanstva o sudnjem danu su česta, i prema njima dani biblijskog Armagedona se bliže dok na smak sveta upozoravaju pojedini događaji u društvu i prirodi. 

Hrišćanski teoretičari zavere ukazuju na rekordne toplotne talase u Evropi i Americi, šumske požare i razorne zemljotrese, koji su ubili stotine ljudi.

 

Prema nekim komentarima, u ovoj godini su se pojavili brojni znaci koji treba da nas pripreme za smak sveta. U Kanadi je na primer izgorelo više 10 miliona jutara zamlje u najgoroj sezoni požara ikada. Smog koji je usledio pretvorio je delove neba iznad istočne obale Severne Amerike u zloslutnu nijansu narandže boje kao iz filma Blejd raner. 

 

 

 

Požari na Havajima pretvorili su ova rajska ostrva bukvalno u pakao. A u Teksasu su se, u junu, na obali Meksičkog zaliva pojavile desetine hiljada mrtvih riba. Istražitelji su utvrdili da je uzrok masovnog umiranja malo kiseonika u previše toploj vodi mora, pošto su jata riba ostala zarobljena u plitkim vodama.

Takođe je u SAD primećen neobičan fenomen, ptice su naime letele u ogromnom jatu na takav način da je sve ličilo na "ptičji cunami". Snimak ovog neobičnog i zastrašujućeg događaja se naširoko delio po društvenim mrežama. 

 

@barstoolsports What is happening 👁️👄👁️ @Barstool Outdoors ♬ original sound - Barstool Sports

 

U junu ove godine u Njujorku se desila prava najezda pčela, koje su se rojile u najstrožem centru grada, Tajms skveru.  Njujorška policija je morala da ogradi delove Tajms skvera, da bi se uklonile desetine hiljada pčela. Video snimci prikazuju pčele kako zuje u vazduhu i takođe se roje na zgradama u ogromnim količinama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading