NESNOSAN SMRAD SE ŠIRIO SA NJEGOVE TERASE, KOMŠIJE POZVALE POLICIJU: Kada su tamo videli njihova TELA , sablasnuli su se!

Autor:

Svet

03.08.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan žitelj kineskog grada Nančung otišao je korak dalje, pa su morali da intervenišu i nadležni.

NESNOSAN SMRAD SE ŠIRIO SA NJEGOVE TERASE, KOMŠIJE POZVALE POLICIJU: Kada su tamo videli njihova TELA , sablasnuli su se!

Foto: Printscreen/Youtube/ 观察者网

Verovatno svi imamo nekog komšiju čije nas ponašanje izluđuje, bilo da baca đubre gde ne treba, pušta glasnu muziku, ili lupa vratima.

Jedan žitelj kineskog grada Nančung otišao je korak dalje, pa su morali da intervenišu i nadležni. Tamošnji mediji prenose da je na terasi svog stana na petom spratu uzgajao krave.

Da, dobro ste pročitali! Čovek je držao stoku na terasi, a njegove komšije više nisu mogle da izdrže smrad koji se širio okolinom, pa su ga prijavile, prenosi Telegraf.

Na društvenim mrežama kruže snimci na kojima vidimo sedam krava koje nadležne službe odvoze kamionom, a pretpostavljamo da je njihov vlasnik papreno kažnjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading