PORODILA SE U VC NA BENZISKOJ STANICI I OSTAVILA BEBU DA UMRE: Posle toga ušla u beli kadilak, policija traga za njom na osnovu video snimka! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.08.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mušterija je pronašla novorođenče u toaletu.

PORODILA SE U VC NA BENZISKOJ STANICI I OSTAVILA BEBU DA UMRE: Posle toga ušla u beli kadilak, policija traga za njom na osnovu video snimka! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/Law&Crime Network

Policija Teksasa objavila je snimak žene za koju se veruje da se porodila u toaletu na benzinskoj pumpi u Hjustonu i ostavila bebu da umre.

Novorođenče je u toaletu pronašla mušterija, koja je pozvala bolničare, međutim, devojčica je preminula pre nego što je stigla Hitna pomoć.

Na osnovu video snimka sa nadzornih kamera na benziskoj stanici, policija je uspela da utvrdi o kojoj ženi se radi i trenutno traga za njom.

Na ovom video snimku jasno se može uočiti da nakon izlaska iz toaleta ova žena ide ka belom kadilaku i odvozi se u nepoznatom pravcu.

- Niko drugi nije ušao u toalet, a dete nije bilo tamo pre nego što je ušla - rekla je policija.

Policija nije sigurna da li je beba mrtvorođena ili umrla nakon porođaja, ali je istakla da je "beba bila mrtva neko vreme pre nego što je pronađena".

Telo je poslato na obdukciju, a istražitelji i dalje pokušavaju da utvrde uzrok smrti.

Kako su naveli, iscrpli su sve druge metode, pa žele da im javnost pomogne u pronalasku žene.

- Samo želimo da popričamo sa njom, da saznamo dodatne informacije. Tragično je da se to ovako dogodilo - rekao je detektiv iz Hjustona Kejleb Brauning.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading