SMRTNO BOLESNOJ ŽENI PREKRATIO JE MUKE: Sud na Kipru je britanskog penzionera proglasio NEVINIM za ubistvo sa predumišljajem, EVO ZAŠTO

Autor:

Svet

21.07.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okružni sud na Kipru presudio je danas da je Britanac koji je ugušio svoju smrtno bolesnu suprugu počinio ubistvo iz nehata, u njihovom domu na tom ostrvu u decembru 2021.

SMRTNO BOLESNOJ ŽENI PREKRATIO JE MUKE: Sud na Kipru je britanskog penzionera proglasio NEVINIM za ubistvo sa predumišljajem, EVO ZAŠTO

Foto: Printscreen Twitter

Kako prenosi Gardijan, sud je proglasio 76-godišnjeg Dejvida Hantera nevinim za ubistvo s predumišljajem, nakon što je on pre dve godine ugušio svoju suprugu Dženis koja je bolovala od leukemije.

 

 

''Zadovoljni smo današnjom presudom i nastojaćemo da ubedimo sud da Dejvidu izrekne uslovnu kaznu'', rekao je Hanterov advokat Majkl Polak.

''Nikada joj ne bih pomogao da okonča svoj život da me nije molila. Nisam hteo. Živeo sam sa njom 57 godina. Ona nije bila samo moja žena. Ona mi je bila najbolja drugarica'', rekao je Hanter, i dodao da su se upoznali još kao tinejdžeri.

 

Polak je naveo da će odbrana tražiti uslovnu kaznu, pošto je u sličnim slučajevima u svetu navodno već slična kazna korišćena u sličnim ookolnostima.

 

''Na Kipru nikada nije odlučivano o ovakvom slučaju. To je bez presedana'', rekao je Polak. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading