PROPAO PLAN ILONA MASKA I ZAKERBERGA? Italijanska vlada demantovala da je ponudila rimski Koloseum za njihov okršaj

Autor:

Svet

30.06.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je ranije Ilon Mask na Tviteru napisao da postoji mogućnost da se njegov okršaj sa suparnikom izvede baš u Koloseumu izgleda da nije došlo do zvaničnog zahteva

PROPAO PLAN ILONA MASKA I ZAKERBERGA? Italijanska vlada demantovala da je ponudila rimski Koloseum za njihov okršaj

Foto: Pixabay, Tanjug/AP

Suprotno od informacija koje su se pojavile u stranim medijima, italijanska vlada je demantovala da se obratila Marku Zakerbergu o borbi protiv Ilona Maska u rimskom Koloseumu.

Nakon što su se dva tehnološka gurua složila da se suoče jedan sa drugim u borbi u kavezu, TMZ Sports je izvestio da je italijanski ministar kulture ranije ove nedelje došao do šefa "Mete" da mu predloži da se sa Maskom bori u najlegendarnijem bojištu na svetu - Koloseumu u Rimu.

Izvori su rekli da bi i Mark i šef Tesle Ilon voleli da se bore u Koloseumu, koji je jedno od sedam svetskih čuda, ali je ipak ministar kulture Italije demantovao ove navode izjavivši da nije imao nijedan sličan zahtev.

- Nismo imali nikakav formalni zahtev niti kontakt ni sa jednom stranom - rečeno je iz ministarstva za medije.

Iako je ranije Ilon Mask na Tviteru napisao da postoji mogućnost da se njegov okršaj sa suparnikom izvede baš u Koloseumu izgleda da nije došlo do zvaničnog zahteva.

 

 

Da podsetimo, Mark Zakerberg, prvi čovek kompanije Meta, odgovorio je na provokativni poziv Ilona Maska, najbogatijeg čoveka sveta, za sukob u oktagonu.

Koristeći legendarnu frazu Habiba Nurmagomedova, "Pošalji mi lokaciju", Zakerberg je jasno stavio do znanja da je spreman za ovaj nesvakidašnji duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading