VRATILI SE PINK PANTERI?! Karabinjeri u filmskoj poteri za Srbinom - ukradeni vredni DRAGULJI!

Autor:

Svet

29.06.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navode, usledila je potera ulicama sve dok se lopovi nisu zaglavili u slepoj ulici.

VRATILI SE PINK PANTERI?! Karabinjeri u filmskoj poteri za Srbinom - ukradeni vredni DRAGULJI!

Foto: printskrin/youtube

Italijanska policija uhapsila je Srbina starog 20 godina zbog sumnje da je u okolini Rima opljačkao vilu i iz nje ukrao novac i nakit. Policija, kako prenose italijanski mediji, traga za njegovim saučesnicima.

- Karabinjeri lokalne policijske stanice patrolirali su ulicama Rinjano Flaminiju kada su im stanovnici stambenog kompleksa prijavili prisustvo sumnjivog automobila. Policija je pronašla auto i kada su mu policajci prišli u njemu su zatekli osmnjičenom i još trojicu mladića. Oni su u tom trenutku pokušavali da pobegnu nakon krađe - prenose italijanski mediji.

Kako navode, usledila je potera ulicama sve dok se lopovi nisu zaglavili u slepoj ulici.

- Kada su videli da nemaju gde, počeli su da trče peške ka obližnjoj šumi, ali su operativci uspeli da zaustave mladog Srbina. Kod njega su pronađeni i nakit i novac, koji su vraćeni vlasnicima - dodaju italijanski mediji.

Oni otkrtivaju da su među plenom bili vredni dragulji i novac.

- Pregledaju se snimci sa kamera, kako bi bili uhapšeni i ostali. Srpskom državljaninu, određen je kućni pritvor - navode mediji.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading