GORI TURISTIČKI BROD NA OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Putnici skakali u more da spasu živu glavu (VIDEO)

Autor:

Svet

29.06.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta poslat je i vatrogasni helikopter

GORI TURISTIČKI BROD NA OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Putnici skakali u more da spasu živu glavu (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube

Turistički brod koji je prevozio 82 putnika, zapalio se na grčkom ostrvu Rodosu. Na sreću, putnici su evakuisani i nalaze se na obali.

U toku je velika mobilizacija zbog požara koji je izbio na brodu sa putnicima na maloj udaljenosti od plaže Stenjon. Za svaki slučaj na lice mesta stižu dva vozila Hitne pomoći, a o incvidentu su obavešteni i Lučka kapetanija i Vatrogasna jedinica.

Prvi izveštaji pokazuju da nema ozbiljnih bezbednosnih problema za 82 putnika, jer je većina njih napustila brod skočivši u more pošto je bio veoma blizu obale, prenosi „Skai.gr“.

Iz predostrožnosti, spasioci koji su od prvog trenutka tu, pružaju prvu pomoć putnicima.

Drugi brodovi su upućeni na lice mesta u slučaju potrebe za pružanjem pomoći. Od 5.40 časova u zoni se nalaze četiri manja čamca koji su ostali na bezbednoj udaljenosti, dok je u Centralnoj lučkoj upravi Rodosa signalizirano upozorenje zbog požara. Naređeno je preduzimanje mera za rešavanje mogućeg zagađenja mora.

Na lice mesta poslat je i vatrogasni helikopter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading