UŽAS U EGIPTU! ZGRADA OD 13 SPRATOVA PUKLA I SRUŠILA SE: Svedoci su čuli EKSPLOZIJU, onda su se oblaci dima digli uvis! U toku potraga za žrtvama (VIDEO)

Autor:

Svet

26.06.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgrada od trinaest spratova, koja se često koristila za smeštaj turista tokom letnjih meseci, srušila se u Egiptu , ostavljajući nepoznat broj zatrpanih pod ruševinama.

UŽAS U EGIPTU! ZGRADA OD 13 SPRATOVA PUKLA I SRUŠILA SE: Svedoci su čuli EKSPLOZIJU, onda su se oblaci dima digli uvis! U toku potraga za žrtvama (VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Rušenje je izazvalo oblake dima, a za sada se ne zna tačan broj ljudi zarobljenih ispod ruševina. Na licu mesta su pripadnici civilne zaštite, a spasilački timovi još uvek pretražuju mesto, pokušavajući da lociraju preživele i raščiste ruševine.

 

Opštinski zvaničnici još nisu saopštili zvaničan broj žrtava, ali je guverner Aleksandrije Muhamed al-Šarif rekao da je zgrada srušena "vertikalnim rascepom", navodi Dejli Mejl.

 

Guverner je rekao da se zgrada obično iznajmljuje turistima tokom letnjih meseci. U jednom od prizemnih prostorija bio je i supermarket.

 

 

 

Obližnje bolnice su u stanju pripravnosti i pripremljene za dolazak potencijalnih žrtava.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se gomila koja se okuplja pored ruševina srušene zgrade, posmatrajući spasilačke ekipe dok pokušavaju da raščiste ruševine. 

Na snimcima se vide buldožeri koji pokušavaju da uklone ruševine dok se užasnuti meštani okupljaju oko spasilačkih timova. 

Do sada je potvrđeno da je jedna osoba povređena, navodi Albavaba.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading