DROGIRAO ŽENU DA BI SNIMAO KAKO JE SILUJU MUŠKARCI: Sa monstrumima se "povezivao" na forumu za ćaskanje

Autor:

Svet

22.06.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su identifikovali 92 slučaja silovanja Fransoaz od 83 „agresora“.

DROGIRAO ŽENU DA BI SNIMAO KAKO JE SILUJU MUŠKARCI: Sa monstrumima se "povezivao" na forumu za ćaskanje

Foto: Shutterstock

Kamera

Francuz je optužen da je drogirao svoju ženu svake noći, a zatim snimio najmanje 51 muškarca kako je siluje dok je spavala. Osumnjičeni, poznat kao Dominik P, navodno je lek protiv anksioznosti lorazepam stavljao krišom u obrok svoje žene.

Potom bi pozvao svoje takozvane goste u njihov dom u Mazanu, blizu Avinjona u južnoj Francuskoj, da izvrše seksualne radnje nad ženom koja spava, a koju tamošnji mediji pominju pod pseudonimom Fransoaz, piše Dejli Mejl.


Dominik bi potom snimao napad i čuvao ih na USB disku u datoteci pod nazivom 'ABUSES'.

Pedeset i jedan muškarac – starosti od 26 do 73 godine – optuženi su za silovanje i određen im je pritvor.

Istražitelji su identifikovali 92 slučaja silovanja Fransoaz od strane 83 'agresora', ali tek treba da identifikuju sve navodne napadače.

NAPADAČE NAŠAO NA INTERNET FORUMIMA

Pretpostavlja se da je Dominik, koji je bio u braku sa Fransoaz više od 50 godina, pronašao muškarce na internet forumu o silovanju, objavio je The Daili Telegraph.

Navodni napadi dogodili su se između 2011. i 2020. godine, a neki od silovatelja su više puta dolazili u kuću. Mnogi tvrde da nisu znali da Fransoaz nije pristala na susrete.

Policija je za video snimke saznala tokom preliminarne istrage o Dominiku 2020. godine nakon što je osumnjičen da je koristio skrivenu kameru da snima žene u svlačionicama.

Fransoaz, koja je saznala za napade nakon što je policija pronašla snimke, rekla je da je patila od ginekoloških problema, čestog umora i "rastresenosti".

Lekarski pregledi su pokazali da je zaražena sa četiri polno prenosive infekcije. Smatra se da se borila sa depresijom nakon napada i od tada je podnela zahtev za razvod. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading