SMEJALA SE TOKOM ALKO-TESTA, A PRE TOGA UBILA DVOJE LJUDI: Policija šokirana ponašanjem uhapšene devojke, pojavio se šokantan snimak (VIDEO)

Autor:

Svet

16.05.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentkinja Stefani Melgoza (24) kolima je udarila dve osobe koje su stradale na licu mesta, a prilikom alko-testa, smejala se pred policajcima.

SMEJALA SE TOKOM ALKO-TESTA, A PRE TOGA UBILA DVOJE LJUDI: Policija šokirana ponašanjem uhapšene devojke, pojavio se šokantan snimak (VIDEO)

Foto: youtube.com/LAW&CRIME NETWORK

Stefani Melgoza (24) osuđena je na 14 godina zatvora zbog smrti Andree Rosevič (43) iz Ohaja i Pola Provanta (55) iz Sijetla, piše "Dejli Mejl". Do saobraćajne nesreće je došlo u Ilinoisu u Sjedinjenim Američkim Državama 10. aprila 2022. godine dok su Andrea i Pola prelazile ulicu. Najbizarnije je to što se Stefani smejala prilikom alko-testa na kojem je utvrđeno da je imala tri puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno.

 

 

Ona je policajcima priznala da je popila tri votke, vodu i kanabis u tašni. Snimak alko-testa je objavljen početkom maja i na njemu se vidi kako se Stefani sve vreme smeje tokom testa. Policajac ju je u trenutku zamolio da prati vrh olovke očima, a ona je reagovala tako što je pomerala glavu napred-nazad.

Ona je u svoju odbranu rekla kako joj je veoma teško i smejala se. Na suđenju je izjavila da je prestala da pije i da je taj dan poslednji kada je okusila alkohol. Priznala je da je kriva za četiri krivična dela za vožnju pod uticajem alkohola i nesavesnu vožnju.

- Ne planiram da ikad više pijem. Želim da uradim nešto pozitivno, da govorim o ovome i upozorim druge na opasnost koja dolazi sa pićem. Žao mi je zbog sveta, nikada više neću uraditi ništa slično - izjavila je Stefani Melgoza na suđenju, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading