MARJAN JE ISKOPAO TELO MRTVE MAJKE: Postavio ga ispred TV i noći provodio razgovarajući sa mrtvom ženom, deca ga se PLAŠILA

Autor:

Svet

01.04.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivi slučaj desio se u Poljskoj, kada je Marijan L. iskopao telo svoje majke iz groba i odneo ga kući.

MARJAN JE ISKOPAO TELO MRTVE MAJKE: Postavio ga ispred TV i noći provodio razgovarajući sa mrtvom ženom, deca ga se PLAŠILA

Foto: pixabay.com

Poljska policija je u kući 76-godišnjeg muškarca Marijana L., u mestu Radlin na jugozapadu Poljske, pronašla mumificirano telo njegove majke.

Policija je reagovala na poziv njegovog zeta, a telo je pronađeno na kauču ispred televizije, piše "Dejli mejl" i dodaje da je Marijan "razgovarao sa telom majke dok je gledao televiziju".

Optužen je da je iskopao telo iz groba i doneo ga kući.

Prilikom posete, zet je primetio da se Marijan čudno ponaša i odlučio je da pozove Hitnu pomoć.

- Prijavu o pronalasku tela dobili smo od člana porodice vlasnika stana. Policija je izašla u Rogozinu ulicu u Radlinu. U delu kuće starijeg muškarca otkriven je mumificirani leš - rekao je portparolka policije.

ZVALI GA VAMPIR

- Prema sadržaju DNК, mumificirano telo pripada ženi, Jadvigi L., koja je umrla u januaru 2010. godine, Marijanovoj majci. Grob Jadvige L., gde je sahranjena 16. januara 2010. godine, je prazan. Verovatno je čovek iskopao telo majke odmah nakon sahrane, a zatim ga mumificirao, a telo je ostalo u ovoj kući od 2010. godine - rečeno je iz kancelarije Okružnog tužioca.

Marijan živi samo 300 metara od groblja gde mu je sahranjena majka. Meštani kažu da o penzioneru znaju vrlo malo, opisujući ga kao usamljenika koji izbegava kontakt sa ljudima. Zvali su ga čak i "vampir" jer mu mnogi nisu znali ime.

- Svi se poznaju, ali o njemu se ništa ne zna, samo da je noć zamenio za dan. Uveče bi izlazio, seo na bicikl i otišao negde. Moj muž je odavde, rekao je da su ga se kada su bili deca plašili - rekla je jedna komšinica, a prenosi "Dejli mejl"

Sve ukazuje na to da je Marijan morao da koristi neke hemikalije da mumificira leš. Osećao se primetan miris naftalina. Bez obzira na to, telo je očigledno bilo u savršenom stanju.

Iako je telo otkriveno još u februaru, vest je objavljena tek sada, nakon što je 76-godišnjak optužen za skrnavljenje leša. Telo njegove majke biće ponovo sahranjeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading