RUSKI POLITIČAR SLUŠAO PUTINOV GOVOR SA ŠPAGETIMA OKO UŠIJU: Zbog ovoga ide na sud! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.03.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je zastupnik Komunističke partije u regionalnom parlamentu Samare.

RUSKI POLITIČAR SLUŠAO PUTINOV GOVOR SA ŠPAGETIMA OKO UŠIJU: Zbog ovoga ide na sud! (VIDEO)

Foto: Twitter/Fbeyeee

Ruski političar Mihail Abdalkin pojaviće se pred sudom sledeće nedelje kako bi se suočio s optužbama da je diskreditovao oružane snage objavljivanjem videosnimaka. Na navedenom snimku se vidi kako Abdalkin sluša govor ruskog predsednika Vladimira Putina o stanju nacije, dok mu preko ušiju vise špagete.

Abdalkin, zastupnik Komunističke partije u regionalnom parlamentu Samare, navedeni je potez učinio jer u ruskoj tradiciji stavljanje rezanaca na uvo simbolizuje da je ta osoba prevarena. Na društvenim mrežama je najavio kako će gradski sud u Novokujbiševsku njegov slučaj saslušati 7. marta, prenosi Index.hr.

 

 

- Borićemo se da dokažem svoju neumešanost i nevinost - poručio je Abdalkin, kog je njegova stranka već ranije ukorila zbog navedenog ispada. Otkako je započela invaziju na Ukrajinu u februaru 2022, Rusija je intenzivirala borbu protiv javnog neslaganja, uvodeći novčane i zatvorske kazne za diskreditovanje oružanih snaga izražavanjem negativnog mišljenja.

Inače, Putinov govor o stanju nacije 21. februara, koji je trajao gotovo dva sata, nije uključivao nikakve velike političke najave osim suspenzije učestvovanja Rusije u njenom poslednjem sporazumu o kontroli nuklearnog naoružanja s SAD-om, piše Rojters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading