SMRSKAO JOJ REBRA, LEŽALA JE NEPOMIČNA NA PODU: Učenik težak preko 100kg stravično PRETUKAO profesorku na hodniku, jeziv skandal trese prosvetu!

Autor:

Svet

26.02.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen je sedamnaestogodišnji učenik koji je optužen za krivično delo teškog napada zbog nanošenja teških telesnih povreda.

SMRSKAO JOJ REBRA, LEŽALA JE NEPOMIČNA NA PODU: Učenik težak preko 100kg  stravično PRETUKAO profesorku na hodniku, jeziv skandal trese prosvetu!

Foto: Tanjug/AP

U jednoj srednjoj školi na Floridi u Sjedinjenim Američkim Državama učenik srednje škole pretukao je na hodniku svoju profesorku jer mu je ona oduzela konzolu za video igre u toku časa, piše "Fox news".

Ceo incident koji se dogodio u srednjoj školi Matanzas u Palm Koustu na Floridi zabeležile su sigurnosne kamere, a snimak je u međuvremenu procurio i na sve društvene mreže. 

Uhapšen je sedamnaestogodišnji učenik koji je optužen za krivično delo teškog napada zbog nanošenja teških telesnih povreda. Prema pisanju američkih medija, radi se o učeniku sa posebnim potrebama koji je težak čak 123 kilograma.

Na pomenutom snimku vidi se kako joj on pritrčava sa leđa, viče na nju i obara je na zemlju. Potom je šutira, a onda se spušta na pod i udara je pesnicama u gornji deo tela. Ubrzo grupa ljudi pritrčava jadnoj ženi u pomoć, prenosi Fox news.

Profesorka je ležala nepomično nekoliko minuta, a onda je tek uspela da se pridigne i osvesti. Šerif Rik Stali je rekao da je profesorka lako mogla da bude mrtva.

- Ovo je moglo da bude i ubistvo. Kada gurnete ljude na taj način i oni udare glavu, nikada ne znate ishod - navodi šerif Rik Stali.

Osumnjičeni učenik je pruđao otpor prilikom hapšenja i psovao je šerifa. Izjavio je i da ne želi da ide u zatvor. Profesorka je prebačena u lokalnu bolnicu i ubrzo je puštena na kućno lečenje. Slomljena su joj rebra, a stepen povreda se i dalje utvrđuje.

- Verujem da profesorka neće dolaziti na posao najmanje nekoliko nedelja ukoliko uopšte planira da se vrati. Postupci učenika su užasni i nepotrebni. Nadajmo se da će se žrtva oporaviti i psihički i fizički od ovog incidenta - dodaje šerif Rik Stali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading