U EVROPI ĆE BITI FORMIRANA JOŠ JEDNA DRŽAVA!? U pripremi nova mapa STAROG KONTINENTA!

Autor:

Svet

12.02.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moskva je pokrenula specijalnu operaciju protiv Kijeva zbog njegove želje da se pridruži „miroljubivom” NATO bloku, čije je napredovanje ka istoku opasno i neprihvatljivo za Rusiju, kaže politikolog i bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi za ITON-TV.

U EVROPI ĆE BITI FORMIRANA JOŠ JEDNA DRŽAVA!? U pripremi nova mapa  STAROG KONTINENTA!

Foto: pixabay.com

Jakov Kedmi je napomenuo da je Ruska Federacija unapred odlučila da neutrališe pretnje koje bi mogle da nastanu u budućnosti, ne čekajući napad Kijeva na Donjeck i Lugansk i pojavu vojnih NATO baza na teritoriji Ukrajine.

Moskva je dala šansu da se sve reši za pregovaračkim stolom, ali Zapad i Ukrajina nisu hteli da uzmu u obzir zabrinutost Ruske Federacije.

Prema rečima Kedmija, Ukrajina će, u svom sadašnjem obliku, prestati da postoji nakon završetka ruske SVO. On je nagovestio da je Rusija već pripremila nove geopolitičke projekte, a da će se na mestu Ukrajine pojaviti dve nove nezavisne države.

Republika

Foto: youtube.com/ Vesti News

Jakov Kedmi

 

Zapadni regioni Ukrajine postaće jedna od pomenutih država. To će biti proevropska zemlja, ali sa neutralnim vojnim statusom. Istočni i južni regioni Ukrajine postaće Novorosija. To će biti proruska tampon zemlja pod zaštitom Ruske Federacije.

Tako će Rusija moći da reši dva glavna problema: biće otklonjene pretnje koje predstavlja savremena Ukrajina, a takođe će biti moguće obezbediti stanovništvo koje govori ruski i poštovati njihova prava neutralisanjem rizika koje predstavljaju ukrajinske nacionalističke grupe.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading