PAS UPUCAO ČOVEKA! Slučajno nagazio na obarač puške, UBIO VLASNIKA NA MESTU!

Autor:

Svet

26.01.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvi incidenti su retki, ali ih je bilo, podseća Dejli mejl, navodeći kao primer smrt 32-godišnjeg muškarca u Turskoj koga je upucao sopstveni pas nakon što je nagazio na obarač sačmarice.

PAS UPUCAO ČOVEKA! Slučajno nagazio na obarač puške, UBIO VLASNIKA NA MESTU!

Foto: YouTube/Printscreen

Američki lovac (30) ubijen je u neverovatnoj nesreći. Njegov pas je slučajno nagazio obarač puške dok su se nalazili u automobilu, a upravo taj jedan metak bio je smrtonosan, javili su američki mediji.

- Džozef Ostin Smit iz Vičite ubijen je u subotu ujutru kada je njegov pas nagazio na pušku dok su obojica bili u njegovom pikapu. Ispaljeni metak pogodio je lovca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta - saopšteno je iz kancelarije šerifa okruga Samner, prenosi Pipl.

Policija je saopštila da je Smit pronađen mrtav u blizini zaseoka Geuda Springs, oko 80 kilometara južno od Vičite i severno od granice sa Oklahomom. Šerifi veruju da je mladić preminuo oko 9.40 ujutru.

- Policijske patrole su stigle u roku od nekoliko minuta od poziva i započele reanimaciju -  saopštila je šerifova kancelarija.

Ali, Smitu nije bilo spasa, preminuo je na licu mesta.

Od početka nove godine u Sjedinjenim Državama dogodila se 101 slučajna pucnjava, prema podacima Arhiva oružanog nasilja.

- Više od 1.600 nenamernih pucnjava prijavljeno je 2022. godine - navodi se na veb stranici neprofitne organizacije.

Do sada je u SAD zabeleženo više od 2.400 ranjenih ili ubijenih vatrenim oružjem u 2023.

Ovakvi incidenti su retki, ali ih je bilo, podseća Dejli mejl, navodeći kao primer smrt 32-godišnjeg muškarca u Turskoj koga je upucao sopstveni pas nakon što je nagazio na obarač sačmarice. Ozgur Gevrekoglu poginuo je dok je sa svojim prijateljem bio u lovu na visoravni Kizlan, u turskoj provinciji Samsun, piše list Turkije, prenosi Njuzvik.

Dok je psa stavljao u automobil, šapa životinje je dodirnula napunjeno oružje i puška je sa kratke udaljenosti pucala na Gevrekoglua. On je nakon incidenta prebačen u bolnicu i kasnije je preminuo.

Godine 2015., ženu iz Indijane je upucao u stopalo njen pas. Eli Karter (25), položila je svoju sačmaricu na zemlju bez osigurača tokom lova.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading