LOVAČKI PAS UPUCAO ČOVEKA! Muškarac krenuo pikapom u lov, pa doživeo HOROR, vlasti zanemele od prizora!

Autor:

Svet

24.01.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispaljeni metak pogodio je lovca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta!

LOVAČKI PAS UPUCAO ČOVEKA! Muškarac krenuo pikapom u lov, pa doživeo HOROR, vlasti zanemele od prizora!

Foto: RINA

Ilustracija

Lovac (32) iz Kanzasa pronađen je mrtav u svom automobilu u subotu, a vlasti su zaključile da je poginuo kada je njegov pas nagazio na obarač puške.

Neimenovani čovek iz Vičite pronađen je u blizini zaseoka Geuda Springs, 50 ​​milja južno od Vičite i severno od granice sa Oklahomom. Šerifi veruju da je čovek preminuo oko 9:40 ujutru.

- Pas koji je pripadao vlasniku pikapa nagazio je na pušku zbog čega je oružje ispalilo - saopštila je šerifova kancelarija. 

- Ispaljeni metak pogodio je lovca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Ovakvi incidenti su retki, ali ih je bilo, podseća Dejli mejl, navodeći kao prime smrt 32-godišnjeg muškarca u Turskoj kogaa je upucao sopstveni pas nakon što je nagazio na obarač sačmarice.

Ozgur Gevrekoglu poginuo je dok je sa svojim prijateljem bio u lovu na visoravni Kizlan, u turskoj provinciji Samsun, piše list Turkije, prenosi Njuzvik.

Dok je psa stavljao u auto, šapa životinje je dodirnula napunjeno oružje i puška je sa kratke udaljenosti pucala na Gevrekoglua. On je nakon incidenta prebačen u bolnicu i kasnije je preminuo.

2015. godine, ženu iz Indijane je upucao u stopalo njen pas. Eli Karter (25), položila je svoju sačmaricu na zemlju bez osigurača tokom lova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading