SILOVAO ĆERKU VIŠE OD 3.000 PUTA: Ceo svet je šokirao zločin ovog monstruma, a malo ko zna kako izgleda PODRUM STRAVE gde se odigravao HOROR (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

13.01.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Elizabet Fricl, koja je tada imala 18 godina, prijavila je njena majka Rozmari 28. avgusta 1984. godine, ni ne sluteći kakvu stravičnu pozadinu krija ova priča.

SILOVAO ĆERKU VIŠE OD 3.000 PUTA: Ceo svet je šokirao zločin ovog monstruma, a malo ko zna kako izgleda PODRUM STRAVE gde se odigravao HOROR (FOTO, VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs/youtube.com/printscreen

Nedeljama nije bilo vesti o Elizabet, policija je tragala, ali bezuspešno.

Onda su iznenada, ona i njen muž primili pismo koje je potpisala Elizabet, a u kojem je tvrdila da se umorila od svoje porodice i da je odlučila da pobegne.

Kada je policija stigla u njihovu kuću, Jozef Fricl je policiji izneo teoriju da se ona verovatno pridružila verskom kultu i tvrdio da je ranije o tome često govorila.

Ali stvarnost je bila potpuno drugačija, Fricl je tačno znao gde mu je ćerka - držana je zarobljena na samo nekoliko metara od mesta gde su stajali policajci.

Namamio ju je u podrum pod prevarom da namešta nova vrata u svom novouređenom prostoru i da mu je potrebna pomoć da ih odnese dole. Čim je pričvrstio vrata za šarke, onesvestio je Elizabet peškirom natopljenim etrom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jozef Fricl

 

Elizabeta je ostala u prljavom podrumu bez prozora naredne 24 godine.

Jozef bi posećivao svoju zatočenu ćerku skoro svaki dan, spuštajući se u podrum svakog jutra u 9 sati, govoreći svojoj ženi da radi na planovima za mašine koje je dizajnirao i prodavao.

Ćerku je silovao svake večeri od njene jedanaeste godine, prema tvrdnjama mnogih čak više od 3.000 puta.

Ona mu je u tom podrumu rodila decu.

Republika

Foto: Profimedia

Podrum strave

 

Elizabet je pokušala da obrazuje decu, pokušavajući da im obezbedi najnormalniji život koji je mogla, s obzirom na užasne okolnosti u kojima su se našli.

Troje dece je odvedeno na sprat da žive sa Jozefom i Rozmari, prenosi Kurir.

Da bi prikrio tragove, Fricl je inscenirao priču kako nalazi napuštenu decu.

Svako dete je, prema njegovim tvrdnjama bilo pronađeno sa beleškom uz koju se nalazi poruka za koju se tvrdi da je od Elizabet u kojoj je rekla da ne može da se brine o bebi i da želi da ih ostavi roditeljima da ih odgajaju.

Republika

Foto: Profimedia

Podrum strave

 

Socijalne službe nikada nisu dovele u pitanje čudesna otkrića i dozvolili su im da ih odgajaju kao svoju.

Njenim mukama konačno je došao kraj u aprilu 2008. godine, kada je njihova bolesna ćerka, tinejdžerka Kerstin, morala da ode u bolnicu. Fricl je zatvoren 19. marta 2009. godine.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kuća strave Jozefa Fricla

 

Osim gnusnih zločina koje je tokom 24 godine počinio nad svojom ćerkom, 2019. godine je objavljeno da Fricl, tada 84-godišnjak, pokazuje znakove demencije i da mu se psihičko zdravlje pogoršava.

Republika

Foto: Profimedia

Podrum u kom je Jozef silovao ćerku

 

Rečeno je da je bio izuzetno nepopularan među ostalim zatvorenicima u zatvoru Krems-Štajn i da je većinu vremena provodio u samici.

Gde su danas Elizabet i njena deca?

Jozef Fricl, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora koju služi u opatiji Garsten. Godine 2009. promenio je prezime u Majrhof da bi izbegao priznanje.

Elizabet i njena deca su preuzeli nove identitete i žive u neimenovanom austrijskom selu u kući veselih boja. Deca, uzrasta od 17 do 31 godine, spavaju u sobama u kojima su vrata konstantno otvorena, a svake nedelje imaju terapije kako bi se oslobodili trauma iz detinjstva.

Dvospratna kuća je pod stalnim nadzorom, a obezbeđenje je takođe drži na oku. Ukoliko se neki neznanac približi, policija će ga odmah zaustaviti. Drugi meštani su upoznati sa situacijom i takođe pomažu porodici.

Elizabet je preživela kidnapovanje, a otac ju je godinama silovao i mučio, piše The Sun.

Ona je imala sedmoro dece, ali je jedno umrlo - a sva su ona deca njenog otmičara, tačnije njenog oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Natalija

14.01.2023 21:35

Ovo je bila jedna od najgnusnijih i najstrasnijih prica za koju sam cula. Drago mi je sto ste napisali o Elizabet sad,da je dobro i sa decom.