ODREĐEN PRITVOR SILOVATELJU IZ PRIZRENA! Oglasila se policija!

Autor:

Hronika

11.01.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. A. iz Prizrena zadržan je u utorak uveče zbog krivičnog dela silovanje.

ODREĐEN PRITVOR SILOVATELJU IZ PRIZRENA! Oglasila se policija!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. M. (44) iz Prizrena, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo silovanje.

- Sumnja se da je, u proteklih mesec dana,  u svojoj kući, on svakodnevno primoravao na seksualne odnose osamnaestogodišnju devojku sa područja Bačke Palanke - piše u saopštenju policije.

Podsetimo, Republika je pisala da je A.M. u više navrata silovao, ali i koristio devojku za rad u striptiz klubu u Prizrenu

On je oštećenu S.P. koristio i za "isprobavanje robe", te je drogirao skankom i kokainom. 

Prema našim inofromacijama, ona je u nekoliko navrata pokušala da pobegne od njega, ali je on vraćao i sve vreme držao zaključanu. Spasila se tako što mu je, tokom boravka u Beogradu, zamolila da je odveze u školu kako bi pokupila svoja dokumenta, a zatim sve ispričala direktoru koji ju je odveo u policiju.

Kako je izvor Republike rekao, A.M. je sve vreme pozivao devojku i pretio joj ubistvom.

Tužilaštvo je naložilo da se oštećena devojka pregleda i upućena je na ginekološki pregled, a od osumnjičenog je oduzet telefon i naloženo da se pregledaju snimci nadzornih kamera sa lokacija koje je devojka navodila, kao i test na drogu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading