PUCNJAVA U NAJVEĆEM TRŽNOM CENTRU U SAD: U obračunu ubijen mladić (19)

Autor:

Svet

24.12.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan tinejdžer je ubijen kasno sinoć tokom pucnjave u najvećem američkom tržnom centru u Blumingtonu, u Minesoti, u kojem se u trenutku vatrenog okršaja našao veliki broj kupaca uoči božićnih praznika.

PUCNJAVA U NAJVEĆEM TRŽNOM CENTRU U SAD: U obračunu ubijen mladić (19)

Foto: Tanjug/AP

Policija je bliokirala objekat na sat vremena zbog čega su se uspaničeni ljudi skrivali po prodavnicama. Šef policije Blumingtona Buker Hodžis rekao je da je žrtva 19-godišnji mladić, da se incident po svemu sudeći dogodio zbog sukoba dve grupe, kao i da je u jednom trenutku neko potegao pištolj i više puta pucao u žrtvu.

Prema njegovim rečima ceo incident je trajao oko 30 sekundi.

Hodžis je pozvao napadače i ostale učesnike u sukobu da se prijave policiji i upozorio ljude koji su se zadesili na mestu incidenta da ne pomažu osumnjičenima da izbegnu hapšenje.

"Ako neko pomogne ovim ljudima na bilo koji način, završiće u zatvorima", poručio je Hodžis.

Očekuje se da će tržni centar danas ponovo biti otvoren, ali će prodavnica Nordstrom u kojoj se dogodio incident ostati zatvorena, rekao je Hodžis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading