RAT SE NEĆE ZAVRŠITI 2023: Astrološkinja otkrila predviđanja za sledeću godinu: Tramp postaje novi-stari predsednik?!

Autor:

Svet

02.01.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrološkinja Gordana Dragišić otkrila je predviđanja na svetskoj sceni.

Astrološkinja je za Republiku komentarisala goruće teme u svetu i istakla da sledeće godine neće doći do smirivanja situacije između Rusije i Ukrajine, ali i napomenula da je sledeća godina povoljna za bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa.

Rat u Ukrajini

Zvezde nisu na strani Ukrajine naredne godine, kaže astrološkinja. Sledi joj jedan težak period.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin i Volodimir Zelenski

- Ova situacija vezana za Rusiju i Ukrajinu je vrlo dinamična i trajaće još, ovo nije kraj. Pogotovo što je Volodimir Zelenski u podznaku Blizanac, a mi imamo retro Marks u Blizancu, pa se vraćaju neke priče koje i nisu tako sjajne. Ja u celu priču moram da umešam i Ameriku, jer su oni uimešani od samog početka i oni su u znaku Blizanca, taj retro Marsk pravi još težu situaciju - ističe Dragišić.

- Možemo da kažemo da će ovde biti velike razorne moći i da ovde nije baš tako sjajna situacija. 2023. godina donosi još problema između Ukrajine, Rusije i Amerike i da će ova priča potrajati i 2023. i 2024. Stabilizacija se može očekivati tek 2025. godine. Kada je Ukrajina u pitanju, ovde može doći do rasparčavanja ove države i ovde sledi jedan veoma težak period.-

Republika

Foto: Tanjug/AP, pixabay.com

Rat u Ukrajini

Hoće li Tramp pobediti na izborima u Americi?

Nakon što se Donald Tramp kandidovao u novembru, svi sa nestrpljenjem očekujemo rezultate predstojećih izbora. Njemu sledi dobar period i zvezde su mu izuzetno naklonjene.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Donald Tramp

- Ova godina donosi Trampu regeneraciju i vrlo je moguće da će se opet naći na prestolu ove države. 2023. godina mu donosi prosperitet, promenu i mogućnost da se neke stvari ponovo odigraju. Imamo Uran u Biku koji malo sputava celu situaciju, ali i retro Mars u Blizancima, pa samim tim vraćamo neke stvari na nešto što je bilo pre. - 

U celom svetu kriza, u Srbiji ne

Ona je istakla i da će ceo svet osetiti posledice ekonomske krize koja je počela u oktobru ove godine.

Republika

Foto: pixabay.com

Ekonomska kriza

- Nažalost, ona je već počela krajem 2022., tj. u oktobru 2022., kada je krenuo retro Mars u Blizancima. Retro Mars u Blizanscima traje sve do 26. marta 2023. godine, pa će i te kako da se oseti ekonomska kriza. Mi to u našoj zemlji neće toliko da se oseti, možda male restrikcije krajem januara i početkom februara, ali nećemo imati ozbiljnije posledice - zaključila je Gordana Dragišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading