ZELENSKI BIO U BUNKERU TOKOM NAPADA?! Ukrajinci ga kritikuju: On se krije, a građani nemaju mogućnost da spasu živote!

Autor:

Svet

10.10.2022

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni grad Ukrajine napadnut je jutros oko 8.30 po lokalnom vremenu, potvrdio je gradonačelnik Vitalij Kličko.

ZELENSKI BIO U BUNKERU TOKOM NAPADA?! Ukrajinci ga kritikuju: On se krije, a građani nemaju mogućnost da spasu živote!

Foto: Tanjug/AP

Nekoliko snažnih eksplozija odjeknulo je gradom, a, prema informacijama koje je napisao ukrajinski poslanik Aleksij Gončarenko, ima i mrtvih.

Novinar Kristofer Miler potvrdio je takođe je potvrdio da ima mrtvih i ranjenih.

Napad se navodono dogodio na jednoj od najprometnihih ulica u Kijevu tokom jutarnjeg špica.

Podsećamo da je juče bivši deputat ukrajinske Rade, Ilija Kiva, otlrio da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski sklonjen u bunker odakle se video porukom obraćao narodu.

On je kritikovao Zelenskog što se nakon napada na Krimski most skriva, dok je većina naroda ostala izložena ruskoj osveti.

Zelenski je svoje tradicionalno večernje obraćanje Ukrajincima, snimio iz svog bunkera, a ne iz kancelarije. Nažalost, to što ljudi nemaju takvu mogućnost, da spasu svoje živote, Zelenskog ne zanima. On se osigurao - prokomentarisao je ovu situaciju Kiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BOGDAN

11.10.2022 05:04

PA ZA JEVREJE RAT U UKRAINU NIJE RAT NEGO BIZNIS PLJACKANE DRZAVE PA NA SIGURNO U BUNKER NEGO STO .NISTE VALJDA OCEKIVALI DA JEVREJIN GINE ZA UKRAINU TAKO ONIN RATUJU IZ BUNKERA NA SIGURNO DOK UKRINCI KRVARE I GINU I KADA SE ZAVRSI SUKOB JEVREJI CE NA GODISAN ODMOR DA TROSE NOVAC STO SU ZARADILI DOK SU UKRAINCI GINULI .JEVREJI U SVOJE LUKSUZNE VILE U ITALIJU SPANIJU FRANCUSKU I ENGLESKU A UKRAINCI SAHRANUJU SVOJE NAJDRAGE I NA PARASTOS POGINULE ,KADA SE RAT ZAVRSI JEVREJI SE VRACAJU PREUZIMAJU SVE U SVOJE RUKE I NASTAVE LUKSUZNO DA ZIVE DOK CE UKRAINCI PLACATI NJIHOVE RATNE DUGOVE STO SU JEVREJI ZADUZILI UKRAINCE DA PLACAJU DOK BSU ZIVI A KADA UMRU DUGOVE CE PLACATI NJIHOVA DECAV I PRAUNCI I TO JE TO.TAKOJE DANAS TAKO JE BILO JUCE I TAKO CE BITI I POSLE 5.HILJADA GODINE SVE DOK SVET POSTOJI BICE ROBOVI I ROBOVLASNICI NISTO SE NECE PROMENITI.