PUTIN PREDMET SPRDNJE NA INTERNETU: Nije očekivao ovakve čestitke za rođendan! (FOTO)

Autor:

Svet

08.10.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski zvaničnici ali i celokupno stanovništvo prepalvili su društvene mreže ironičnim čestitkama za Putinov rođendan na račun eksplozije na Krimskom mostu.

PUTIN PREDMET SPRDNJE NA INTERNETU: Nije očekivao ovakve čestitke za rođendan! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter

objava Olekseja Danilova

Ukrajinski zvaničnici, kao i celokupno stanovništvo, iskoristili su incident sa eksplozijom cisterne pune goriva na mostu koji povezuje Rusiju i Krim kako bi na ironičan način ruskom predsedniku Vladimiru Putinu čestitali sedamdeseti rođendan.

Tako je Sekretar za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Oleksej Danilov na svoj Tviter nalog postavio objavu na kojoj se može videti slika oštećenog mosta na Krimu pored koga se nalazi slika Merlin Monro sa nastupa na kome pevala rođendansku pesmicu, uz poruku "Dobro jutro Ukrajino!". 

 

Pored Danilova, još jedan visoki vojni zvaničnik ukrajinske armije našalio se na internetu uz poruku "kako bi Putin trebalo da bude srećan, jer nije svako u prilici da dobije ovako skup poklon."

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

Nisu se samo vojni zvaničnici i političari narugali ruskom predsedniku, već je i obično stanovnišvo u Ukrajini preplavilo internet šalama na račun šefa Kremlja. 

Podsetimo, na Krimskom mostu jutros je eksplodirala cisterna sa gorivom, a navodi se da je tom prilikom živote izgubilo troje ljudi. Most je od krucijalne važnosti za Rusiju i ujedno je najduža građevina ovakvog tipa u Evropi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
RS

11.10.2022 06:02

Nisu se dugo radovali

Lala

11.10.2022 06:17

I? Ko jutros kome čestita? Ukraina gori ko baklja, sve priče o USA pvo sistemima su samo priča, lete Rusi iznad cele Ukraine, nema struje, gasa,nafte...a tek je počelo....Pa, čestitajte sada Caru Putinu....