ODMOR JOJ SE PRETVORIO U PAKAO! Skakala u more, a dole je dočekao užas! Nije bila svesna kobne greške, noga joj se PREPOLOVILA! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.07.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka Leone Morison (21) skakala je u more, nakon čega se dogodio nesrećan slučaj.

ODMOR JOJ SE PRETVORIO U PAKAO! Skakala u more, a dole je dočekao užas! Nije bila svesna kobne greške, noga joj se PREPOLOVILA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/DeadlinenewsTV

more

Britanka Leone Morison (21) poslala je važno upozorenje svim plivačima nakon tragedije koja joj se dogodila na plaži u Nort Tajnsajdu, prenosi Dejli mejl. Nakon što je skočila u more sa mola, zadobila je tešku povredu – polomljene su joj obe potkolenice jer je skočila u plitku vodu ne shvatajući da se plima povukla.

Ona je podelila snimak trenutka kada je skočila u more, i poslala upozorenje svima da provere dubinu mora pre nego što izvedu vodene vratolomije. Takođe je lakše povredila i kičmu. Ranije tog dana, Leone Morison i dvojica njenih prijatelja skočili su sa mola visokog 4,5 metara. Međutim, kada se ponovo vratila na mol, plima se povukla i nije bila svesna da pada u plićak.

Leone je posle skoka slomila tibiju i fibulu, ali je uspela da se odvuče do plaže, gde je sačekala da je hitna pomoć odveze u bolnicu. Ubrzo je operisana, a lekari su joj postavili metalnu šipku za podupiranje kolena. Prilikom skoka je slomila i kičmu, a u kombinaciji sa kolenom za zarastanje je trebalo oko tri meseca.

Šokantan video prikazuje trenutak kada je Leone dotrčala do ivice mola pre nego što je skočila. Nakon potapanja u vodu, snimanje se prekida i nastavlja se u trenutku kada je Leone već na nosilima prima kiseonik. U utorak je podelila video na TikTok-u upozoravajući sve da provere dubinu mora pre nego što skoče. Rekla je da je moglo mnogo gore da se završi.

- Bila sam sa nekoliko prijatelja na plaži i videli smo ljude kako skaču sa pristaništa, pa smo pratili njihov put. Bilo je vrlo toplo. Skočili smo, a onda smo se kupali u moru. Još jedan naš prijatelj je uskočio, ali je izašao jer mu je bilo hladno. Svi smo izašli i vratili se do mesta gde je sedeo naš prijatelj - napisala je na TikToku. 

- Htela sam da skočim još jednom jer volim nalet adrenalina, ali kada sam skočila drugi put plima se povukla i bilo je mnogo pliće. Udarila sam u pesak i leva noga mi se prepolovila. Uspela sam da se dovučem do obale, a onda mi je prišla medicinska sestra koja se tu zatekla. Ne mogu joj dovoljno zahvaliti. U početku nije mnogo bolelo jer me adrenalin dizao, ali sada je bol 8 na skali od 10 - rekao je Leone. Ona je istakla da je bol nepodnošljiv i da joj je potrebna još jedna operacija kako bi ponovo prohodala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sima Strahota

19.07.2022 14:49

Operisi uzgred i mozak.