SRBIN VOAJER OSUĐEN U VELIKOJ BRITANIJI! Postavio ženi kamere po kući i "virtuelno je silovao"! Policija mu u laptopu pronašla još šokantniji sadržaj!

Autor:

Svet

17.07.2022

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbina iz Velike Britanije Kristijana Kolara (39) je sud u Liverpulu u utorak osudio na 14 meseci zatvora, nakon što je priznao krivicu za voajerizam i posedovanje slika ekstremno eksplicitnog sadržaja.

SRBIN VOAJER OSUĐEN U VELIKOJ BRITANIJI! Postavio ženi kamere po kući  i "virtuelno je silovao"! Policija mu u laptopu pronašla još šokantniji sadržaj!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Policija u akciji hapšenja

Perverzni radnik u fabrici koji živi u Voringtonu je više od godinu dana skrivenim kamerama, snimao jednu ženu u njenom domu dok je imala intimne odnose sa svojim dečkom, piše Liverpul Eho.

On je, kako je navedeno na sudu, “vizuelno silovao” žrtvu tokom “hiljada” najintimnijih trenutaka, a kamere su bile smeštene u dnevnoj i spavać sobi, kao i kupatilu. Nisu bile otkrivene od februara 2019. sve do septembra sledeće godine, dok je u tom periodu nastalo 20.315 “voajerističkih slika” i 4.311 videa žrtve.

Kada je njegovo perverzno ponašanje konačno otkriveno, policija je na njegovom kompjuteru otkrila i bolesne snimke žena koje imaju s*ks sa konjima i psima.

Ova “podmukla invazija na privatnost radi s*ksualnog zadovoljenja” uključivala je i snimke žene u krevetu, u toaletu i dok je bila gola pod tušem. Policija je potom zaplenila Kolarov laptop i otkrila da je sakupljao “bestijalnu” pornografiju od 2017. godine.

Na uređaju je pronađeno ukupno 17 takvih slika i dva snimka, uključujući snimak na kojem se vidi kako pas “jaše golu ženu plave kose” i drugi na kojem je snošaj žene i konja.

Advokat Džeremi Roson je opisao svog klijenta kao „vrednog porodičnog čoveka“ koji redovno šalje deo svoje plate rodbini u matičnoj zemlji Srbiji.

Jasno je da je ovo ozbiljan prekršaj i ima više faktora koji ga otežavaju. Ali na kraju dana, kada se sagledaju mogućnosti koje sud ima, zatvorski prag je pređen, ali je visina kazne takva da može da bude uslovna. Nikada ranije nije bio u nevolji, a kamoli izdržao kaznu zatvora – kazao je advokat pred sudom.

Kolaru, koji nije ranije osuđivan je na optuženičkoj klupi pomagao prevodilac. Pored zatvorske kazne, određen mu je i 10-godišnji nadzor uz obavezu da se javlja nadležnima, kao i zabrana prilaska i kontaktiranja žrtve u istom periodu.

Vi ste je posmatrali i snimali u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi i kupatilu. Snimci su uključivali film na kome je ona bila gola u kupatilu i pod tušem, u krevetu i u toaletu i jednom prilikom sa njenim partnerom u spavaćoj sobi. Njena privatnost je podmuklo narušena radi vašeg ličnog zadovoljstva. Ona je u stvari, vizuelno je silovana bez njenog znanja. Postojao je značajan stepen planiranja. Uticaj na žrtvu je bio značajan. Ovo je utvrđeno, proračunato i planirano voajerstvo tokom dugog perioda koji uključuje različite kamere i prebacivanje materijala na vaš laptop. Po mom mišljenju, jedino je momentalno zatvaranje prikladno za ovu vrstu prekršaja – kazao je na izricanju presude zapisničar Ijan Haris.

Kolaru je takođe naređeno da plati žrtvi 187 funti, dok je zapisničar Haris naredio oduzimanje i uništenje zaplenjene opreme, piše Liverpool Echo, prenosi Objektiv.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading