HANTER NE PODNOSI MAĆEHU! Procurili detalji iz SMS poruka problematičnog sina predsednika SAD: DŽIL JE OSVETOLJUBIVI MORON!

Autor:

Svet

14.07.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hanter Bajden, problematični sin američkog predsednika Džoa Bajdena, ne prestaje da izaziva pažnju svetskih medija, a nakon curenja fajlova iz njegovog laptopa koji pokazuju kako se u društvu prostitutki drogira krekom sada se pojavila SMS korespondencija koja pokazuje koliko ne podnosi maćehu Džil.

HANTER NE PODNOSI MAĆEHU! Procurili detalji iz SMS poruka problematičnog sina predsednika SAD: DŽIL JE OSVETOLJUBIVI MORON!

Foto: Tanjug/AP

U porukama do kojih je došao britanski tabloid San on je drugu ženu njegovog oca nazvao "osvetoljubivim moronom".

Hanter je te poruke pisao Hejli Hanter, udovici njegovog rođenog brata Boa, s kojom je stupio u vezu ubrzo nakon njegove smrti.

Kada je ta veza zbog Hanterovog drogiranja i orgijanja bila pred pucanjem 2018, on je Hejli napisao SMS u kojem je pisalo: "Neka se je*e moja maćeha, koja je uvek bila sebična i glupa privilegovana pi*da, kao što si i ti."

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Bajden na Bliski istok poveo avion za nuklearni rat

Američki predsednik Džo Bajden stigao je juče u Izrael, prvu stanicu njegove bliskoistočne mini-turneje, tokom koje će se sutra u Saudijskoj Arabiji sastati s liderima zalivskih država, kao i čelnicima Egipta, Iraka i Jordana.

Pored predsedničkog aviona "Air force one", tu je stigao i E-4B, koji je zapravo leteća komanda za slučaj nuklearnog rata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading