OTAC POLOMIO BEBI 12 KOSTIJU! Dečakova majka sve mirno posmatrala, sud ih osudio na tri godine i 10 meseci zatvora!

Autor:

Svet

09.07.2022

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je bebu zlostavljao po njegovom dolasku iz porodilišta

OTAC POLOMIO BEBI 12 KOSTIJU! Dečakova majka sve mirno posmatrala, sud ih osudio na tri godine i 10 meseci zatvora!

Foto: Tanjug/AP

Džek Heslip (22) osuđen je na tri godine zatvora zbog fizičkog zlostavljanja tek rođene bebe kojoj je polomio čak 12 kostiju.

Otac je bebu zlostavljao po njegovom dolasku iz porodilišta, a sud veruje da je on čak i ispustio dečaka na pod.

Dečak je zadobio 12 preloma i to desne butne kosti, donjeg dela desne i leve noge, leve i desne ključne kosti, najmanje četiri rebra kao i oba zgloba. Dečaka je nakon oporavka usvojila jedna porodica.

Republika

Foto: pixabay.com

Beba

Džek je ranije već bio osuđivan zbog pljački i posedovanja droge zbog čega je neko vreme proveo u zatvoru.

Teško nam je da zamislimo koliku je patnju i bol naneo bebi koja je tada imala samo šest nedelja – rekao je dusija Nikolas Peri, prenosi Daily Mail.

Otac dečaka je danas osuđen na tri godine zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda i korišćenja sile nad tek rođenim detetom.

Vi jednostavno niste bili sposobni da preuzmete odgovornost za to što ste postali otac zbog svoje nezrelosti – dodao je sudija.

Detetova biološka majka Džudi osuđena je na deset meseci zatvora jer je bila prisutna tokom zlostavljanja i nije učinila ništa kako bi zaštitila dečaka.

Nakon što je beba 2018. godine preživela teške povrede, prebačena je u bolnicu. Lekari su odmah utvrdili da povrede nisu nastale nakon nesreće, već zbog fizičkih povreda koje su nastale u više navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading