Još jedna tragedija u Egiptu: UMRLO DETE U ŠARM EL ŠEIKU!

Autor:

Svet

07.07.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova tragedija u egipatskom letovalištu, umro šestogodišnjak, a ocu se bore za život.

Još jedna tragedija u Egiptu: UMRLO DETE U ŠARM EL ŠEIKU!

Foto: wikimedia.org/Ian Sewell

Šarm el Šeik pogodila je još jedna tragedija nakon što je šestogodišnji dečak iz Italije preminuo od posledica stomačnog virusa, zbog kog je stalno povraćao.

Dečakov otac nalazi se u teškom stanju, a u bolnicu je primljen sa simptomima otkazivanja bubrega i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi.

Otac dečaka Antonio Mirabile (46) i njegova trudna supruga Rosalia Manosperti bili su na odmoru sa svojim sinom u Šarm el Šeiku u Egiptu, kada se mališan razboleo, prenosi Telegraf.

Brat Rosalie Roberto Manosperti rekao je za La Stampu da su dečak i njegov otac bili najgore pogođeni, dok je majka imala blaže simptome.

- Stalno su povraćali. Otišli su 26. juna i trebalo je da ostanu u Egiptu dve nedelje. Mesecima su planirali odmor - rekao je on.

Dali su im tablete protiv trovanja hranom, ali tegobe nisu prestajale kada se porodica vratila u hotel, budući da nisu prestajali da povraćaju.

Doktori su sat vremena pokušavali reanimaciju, ali nisu mogli da spasu dečaka.

- Nemamo definitivne informacije o stanju mog zeta. Oni su se osigurali i tražili da mogu da iznajme privatni let, ali su im potrebni medicinski izveštaji iz bolnice koji im se ne dostavljaju - rekao je Roberto.

ZVANIČAN UZROK SMRTI NEĆE SE ZNATI MESECIMA

Iako je urađena obdukcija, zvanični rezultati koji govore o pravom uroku smrti neće biti poznati još mesecima.

Ovo je još jedna u nizu tragedija koja je pogodila Egipat. Da podsetimo, Hurgada je prethodnih dana bila u svetskim medijima, nakon dva napada ajkule u poznatom letovalištu, tom prilikom poginula je žena iz Austrije i iz Rumunije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading