DOBRO SU ŽIVI! Glasan prasak uplašio putnike aviona, onda je usledila šokantna informacija!

Autor:

Svet

05.07.2022

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je avion sleteo, piloti su otkrili neverovatnu informaciju!

DOBRO SU ŽIVI! Glasan prasak uplašio putnike aviona, onda je usledila šokantna informacija!

Foto: Printskrin

Velika je sreća što su svi putnici 1. jula bezbedno stigli do odredišta na letu “Emirates-a” za Australiju. Naime, Erbas A380 spomenute kompanije leteo je gotovo 14 sati sa velikom rupom rupom na bočnoj strani, prenosi Objektiv. 

Poleteo je dakle iz glavnog čvorišta avio prevoznika u Dubaiju i u noći 1. jula je sleteo u Brizbejn. Piloti su izvestili o iznenađujućem otkriću tek kada su tamo stigli.

Putnici su ispričali da su čuli glasan prasak dok su leteli iznad okeana na putu za Australiju. Međutim, ipak je odlučeno da se nastavi let koji je još trajao 13 i po sati.

 

 

Kontaktirali su kontrolu leta na aerodromu u Brizbejnu malo pre sletanja i izvestili kako sumnjaju da im je pukla guma pri poletanju. Kada su sleteli, pripadnici službe za hitne slučajeve bili su šokirani kada su otkrili veliku rupu na levoj bočnoj strani aviona.

Prilikom pregleda aviona tehničari su otkrili i još jedan odvijeni šraf, ali još nije poznato da li su dve stvari povezane.

- Čuo se glasan prasak i osetio sam vibraciju kroz pod. Kabinsko osoblje ostalo je mirno, zaustavilo je dostavu hrane i nazvalo telefon, pa proverilo krila i motore - rekao je jedan putnik u razgovoru za Kurijer mejl u Australiji.

- U početku je bilo apsolutno zastrašujuće i kabinsko osoblje je znalo da je moglo da se dogodi nešto ozbiljno, odmah su bili u kontaktu sa kokpitom. Ubrzo nakon toga, nastavili su normalno. Njihova staloženost bila je ohrabrujuća, znali su da nije kritična situacija - poručio je na Tviteru profesor Endrju Moris koji tvrdi da je bio na letu.

- Pretpostavljam da su piloti zaključili da je to samo “površinska rana” pa su nastavili 14-satni let - rekao je drugi korisnik Tvitera. Avion nije mogao da poleti na povratni let i na tlu u Brizbejnu bio je i 17 sati nakon sletanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading