VOJNIK OBEŠENA U KASARNI! Nezapamćena tragedija, dvadesetrogodišnjakinja umrla u mukama! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

26.06.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o njenoj smrti potvrdio je i Treći puk kraljevske konjske artiljerije, kom je pripadala.

VOJNIK OBEŠENA U KASARNI! Nezapamćena tragedija, dvadesetrogodišnjakinja umrla u mukama! (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Sofi Mejden

Mlada žena vojnik Sofi Mejden (23) umrla je u mukama u vojnom kampu u britanskom gradu Kentu, gde je nađena obešena pod misterioznim okolnostima. 

Telo je otkrila policija u kasarni Overhil trejning centra, a prema poslednjim informacijama iz istrage, ona je najverovatnije umrla oko 10. juna. 

Bila je članica Trećeg puka kraljevske konjske artiljerije, a bolničari su je po pronalasku leša proglasili mrtvom na licu mesta. 

- Pronađena je obešena u Overhil centru za obuku u Kentu. Umrla je od povreda zadobijenih na licu mesta. Uzrok smrti koji je naveden jeste nedostatak kiseonika - potvrdila je pomoćnica mrtvozornika Bina Patel. 

Sofi je, inače, bila mlada mama. Rođena je u Viganu i bila je smeštena u kasarni Albemarl, u Stamfordamu. Nakon što je objavljena njena smrt, prijatelji, porodica i kolege su joj odali počast na društvenim mrežama.

- To je apsolutno tragično. Veoma sam tužan što sam čuo tako strašnu vest. Moje misli i saučešće njenoj porodici i prijateljima. RIP mlada damo, počivaj u miru - napisao je jedan njen prijatelj na Fejsbuku, na šta se nadovezao još jedan.

- Užasnu je čuti tako tužnu vest da je oduzet jedan tako mlad život. Najbolje želje porodici, prijateljima i kolegama - naglasio je on. 

Foto: printscreen/facebook

Sofi se fotografisala nedugo pre smrti 

Počast joj je odala i Kraljevska konjska artiljerija 3. puka.

- S velikom tugom puk mora da objavi smrt Sofi Mejden. Njena otpornost i profesionalnost bili su primer svima nama i ostaće kao njeno nasleđe ovde i širom naše porodice. Naše misli su sa njenom porodicom i tražimo da im se da prostor u ovom teškom trenutku - stoji u saopštenju. 

Inače, devojčina smrt je i dalje pod istragom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dino

26.06.2022 15:07

Nije "konjska" nego konjička brigada.